maanantaina, heinäkuuta 18

Uusi alku.

Maanantai on hyvä päivä aloittaa alusta, right? Ainahan kaikki aloitetaan uudelleen maanantaina, joten nyt minä ajattelin aloittaa aktiivisen bloggaamisen. Jotenkin kummasti tämä kirjoittelu on vain jäänyt, sillä onhan sohvalla istuminen niin rankkaa.

(Kuva viimeviikon alkukäynneiltä - ja kuin mikän ei sujunut.)

Ollaan jopa saatu tälle viikolle lukujärjestykseen hieman sisältöä, joten päivät kestää puoli viiteen. Awesome.

Aloitettiin aamu iloisesti ratsastustunnilla ja saatiin kuulla, että meiltä menee kaksi hevosta remonttiratsastajille, joten joudutaan jakamaan ratsuja keskenämme. Miten ihanaa.
Ratsastettiin Hiekkalaatikolla ihan perusratsastusta, keskittyen puolipidätteisiin. Alkutunti meni miten sattuu, mutta loppulta löysin käsiini mukavan 'letkeyden' ja Lumilla tuli puolipidätteiden ansiosta todella hyvin avuille. Lopputunti olikin yhtä hymyä ja kaikki tuntui sujuvan. Tämä oli nyt toinen kerta (ja jälleen maanantai), kun minulle tulee näin superfiilis tämän hevosen selässä. Pikkuhiljaa alkaa löytyä yhteinen seävel ja eiköhän juuri sen löytyessä kurssi lähene loppuaan. Jes.

Ilokseni kuitenkin kuulin illemmalla, että meille haetaan kolme hevosta lisää, joten en joudukaan jakamaan Lumppua. Tämänpäiväisestä on siis aivan mahtava jatkaa huomenna.

Iltapäivästä käytiin hieman pajalla kengittelemässä heppoja. Opettajamme lupasi, että pääsemme vielä tämän kurssin aikana harjoittelemaan kengän muotoilua. Sitäkin siis odotellessa.

Illemmalla lähdin kahden luokkatoverini kanssa pariksi tunniksi keräilemään hukkakauraa. Eipä tuosta mitään suurta palkkaa saanut, mutta ompahan edes jotain ajanvietettä - joskin tylsää sellaista. :)

Ei kommentteja: