perjantaina, helmikuuta 25

Megakiukku.

Jep. Meitsi saa heittää hyvästit sille Teneriffan reissulle, sillä ystävällisesti työssäoppimisvastaavamme oli ilmoittanut, että sielä ei opi mitään ja häneltä on ainakin hyvin vaikea saada suostumusta tähän paikkaan. Ja henkilön tuntien tämän lauseen voi lukea rivien välistä: Hänellä on joko a) ennakkoluuloja paikkaa kohden tai b) tietää paikan ja on jotain henkilökohtaista sitä kohtaan. Ja lauseessa hän myös hyvin selvästi ilmoittaa, että ei hyväksy paikkaa ja asiasta ei keskustella.

Hieman pettyneenä joudun nyt lähettämään sinne Teneriffalle viestiä, että sori vain, nyt kävi näin. Kirjoitin sitten uudet työssäoppimispaikkatoivomukset, mitkä ovat seuraavat: 1. Blue Hors, Tanska ja 2. estetalli Saksassa, Tanskassa tai muualla ulkomailla.

Neiti vastaava myös ilmoitti, että meillä olisi parin viikon päästä TO-info. Jep, katso kuin joku meistä on lukulomalta tulossa opistolle! On se ihme kun tätäkään asiaa ei voitu hoitaa ennen meidän lukulomaa, vaikka nimenomaan erikseen kätiin pyytämässä. Nyökytellään ja myönnellään vain, mutta mitään ei tapahdu.
Go opisto ja päättäjät!!!!

Ei kommentteja: