torstaina, helmikuuta 17

Peltorälläystä.

Tänään oli aivan superkiva tallipäivä(ilta)! Aluksi en meinannut edes lähteä tallille ja vielä lähtövaiheessakin olisin tahtonut jäädä kotiin. Onneksi kuitenkin lähdin, sillä oli niin mukavaa - vaikka olikin kylmä.

Käytiin Lauran kanssa ajamassa poneja pellolle auratulla radalla ja pakko sanoa, että oli niiiiiin siistiä. Varsinkin kun en ole ajanut taas aikoihin poneilla. Ei siitä Lyllistä niin kovin vauhtia irronnut kun olisin tahtonut, mutta käännökset oli makeita. Kylmäkin unohtui nopeasti siinä ajamisen huumassa. Helmi oli aivan liekeissä ja oli kokoajan menossa ohi ja rinnalla. Veeti tuli nätisti Helmin peräponina ja pohdittiin Lauran kanssa, että eikö siltä lopu energia ollenkaan. Sielä se paino kierros toisensa perään isompien perässä ja ehti vielä kuulemma nyppimään Lauraa hihastakin.

Tallissa meillä olikin sitten hikinen Helmi (oliko vähän fiiliksissä menossa?) ja chilli Lylli. Helmulle takkia päälle, ponit karsinoihin, tavarat paikoilleen ja takaisin kotiin. Nyt on kivan virkeä olo, kun kävi tuola -16 asteessa herättämässä itseään.

Tänään tuli myös vastaus sieltä Teneriffalta! Vieläkään ei oikein sata varmaksi tiedetä, että päästäänkö me sinne, mutta hyvin lupaavalta näyttää! :) Laitetaan taas sormet, varmaat silmät ja kaikki ristiin ja toivotaan parasta.

Ei kommentteja: