tiistaina, marraskuuta 8

Uudestaan rakastunut.


Olen rakastunut - uudelleen!

Kävin tänään liikuttamassa Justinan ja vaikka kaikki nyt ei ollutkaan kuin elokuvissa, niin olen uudelleen rakastunut.

Käytiin Tallimestarin ja Terhin kanssa maastoilemassa alkuun ja siitä sitten jatkettiin hetkeksi vitostallin kentälle. Maastossa neiti oli kireä kuin viulunkieli ja menohaluja oli, tosin myös pimeä sai Juden hieman varuilleen.
En tiedä miten tammaa on lähiaikoina ratsastettu, mutta hieman vaikutti siltä, että sen on annettu roikkua kädellä. Kentällä kuitenkin Jude rauhoittui huomattavasti ja kulki ihan kivoja pätkiäkin, jopa ehkä hieman paremmin kun aikaisemmin. Oli mukava huomata oma kehitys, vaikka en olekkaan hetkeen ratsastanut isolla hevosella - ja siltä Justina tuntuikin! Kaulaa oli vaikka muille jakaa ja jalkani oli kun spakaatissa.

Perujuttuja mentiin, lähinnä keskityin siihen vauhtiin, joka sitten lopulta alkoikin sujua ihan mukavasti. Toiseksi keskityin siihen, että tamma taipuisi. Vasen kierros oli hyvin heikko ja varsinkin aluksi meno oli niin jäykkää ja kaatuvaa. Tästä on hyvä nousta!

En malta odottaa, mitkä on fiilikset viikon päästä kun saa tammaa enemmän liikutella. Ehkä tämä rakkaus syvnee entisestään ja tamma on pakkopakko saada omaksi. :)


1 kommentti:

Lotta kirjoitti...

Kuvahaaste sinulle ;)
http://lottaad.blogspot.com/2011/11/48-kuvahaaste.html