sunnuntaina, tammikuuta 1

Käppäilyä.

Käytiin tänään Uffen kanssa tutustumassa tallialueen ympäri kiertävään hiittirataan. Ensimmäinen kierros oli aika jännä, mutta siitä huolimatta heppa käyttäytyi mallikkaasti, mikäli muutamia peruutteluja ei lasketa. Minun ei kuitenkaan selässä tarvinut pelätä, että Uffe keksisi jotain tyhmää tai katoaisi paikalta.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen mentiin hetkeksi kentälle tekemään perusjuttuja eli ympyröitä, väistöjä, pysähdyksiä, peruutuksia yms. Päästiin taas ottamaan vain pieni pätkä ravia ja laukkaa, koska olen todella arka tuon kovan pohjan suhteen. Saisi nyt pikkuhiljaa tulla sitä lunta tai plussaa. Harmittaa niin vietäväsi, ettei pääse kunnolla testailemaan uutta menopeliä. Harmittaa myös, että ei päästä verryttelemään(saati työskentelemään) muissa askellajeissa, minkä takia ratsastaminen käynnissä on hankalampaa ja herra ei tahdo oikein keskittyä. Ratsastelut sujui kuitenkin pääsääntöisesti hyvin ja ne "epäonnistumiset" laitan sen piikkiin, että ei tosiaan päästy menemän muita askellajeja läpi.

Kenttäilyn jälkeen käytiin vielä toinen kierros hiittiksellä ja se mentiinkin jo paljon rennommalla fiiliksellä. Pikkusen Uffe puhisi, mutta ei enää ollut niin jännittynyt kuin ensimmäisellä kierroksella. Kyllä tästä vielä hyvä tulee!

Ei kommentteja: