sunnuntaina, syyskuuta 5

Hiphei, nyt on viikonloppu ja sh kuninkaalliset ohi. On siis aika keskittyä taas opiskeluun.
Ja oumaikaad, olen menettänyt yhden lukijan - kyynel.

Suuremmin en jaksanut noita kunkkareita seurailla, mutta lauantaina kävin orikavalkadin katsomassa. Oli hyvä show, joskin aika monen osalla siihen esiintymiseen olisi voinut panostaa vähän enemmän, jotta oltaisiin saatu kunnon show aikaan. Parhaiten mieleen jäi Hermelin poppoo, vaikka isäpappa ei antanutkaan ihan parasta kuvaa itsestään. Jälkeläiset kuitenkin oli tosi makeita ja mielestäni tämä ryhmä oli suunnitellut kuvionsa parhaiten.
Jäi vähän harmittamaan, että en palannut raviradalle katsomaan sitä estehyppykilpailua kun ajattelin, että ei se nyt niin jännä ole. 150cm ne sielä oli hypännyt ja sen olisin kyllä tahtonut nähdä.

Expo oli paljon parempi mitä oletin sen olevan. Harmi vaan, että mulla ei ollut oikein rahaa saatikka hevosta jolle ostaa kamaa sieltä. Totaalisesta rahapulasta huolimatta ostin 200e Pioneerin saappaat - ups. Muttakun ne oli niiin ihanat, halvahkot ja ruskeetkin vielä. Tossa kuvassa ne ei oo ihan edukseen, mutta tulen kyllä jossain vaiheessa lisäämään kuvia, missä ne on mulla käytössä. :)

Käytiin eilen kavereiden kanssa vähän viihteellä, mutta se oli vähän 'paska reissu, mutta tulipahan tehtyä' - sarjaa. Oltiin ensiksi puomissa alottelemassa ja sielä olikin ihan semijees meno. Paljon tuttuja ja silleen. Lähdettiin siitä sitten jatkamaan matkaa Loimaan Seurahuoneelle, missä meno oli suoraansanoen PERSEESTÄ! Tosi vähän porukkaa ja sitten kun porukkaa tuli niin kaikki vaan lahnas penkeillään ja tanssilattia oli ihan tyhjä. Onneks kuitenkin Erja oli mukana niin pääsi sen kanssa sitten vähän tanssimaan. :)

En jaksa nyt liittää tähän sitä musiikkijuttua kun on vielä paaljon hommaa ennenkuin pääsen nukkumaan. Siispä ensikerralla laitan kaksi. :p

Ei kommentteja: