torstaina, syyskuuta 15

Se on syksy ja sateet nyt.

Lähdettiin Lauran kanssa talleilemaan tarkoituksena ajaa ponit ja yhdistää pihattolauma. Jotenkin kummasti yksi asia johti toiseen ja lopulta päädyimmekin vain hengailemaan ja katsomaan ponien tutustumista toisiinsa. Voisi sitä tietysti aikaa huonomminkin kuluttaa.

Eli meidän ponipoppoo (Helmi, Lylli, Veeti ja Winnie) muutti nyt ainakin talven ajaksi pihattoon. Laidunkausi alkaa olla lopuillaan, joten tehtiin siirto tänään. Maisemia katsellessani iski myös ikävästi tajuntaan, että sieltä se talvi tekee tuloaan.
Seuraa poneille pihatossa pitää tällä hetkellä islanninhevonen Blacky sekä lämminverinen Oona. Myöhemmin seurueeseen saattaa liittyä vielä muitakin ystäviä. Aika suuri lauma niitä sielä nytkin on, mutta onneksi pihattotarhaa on varaa laajentaa.

Saas nähdä, miten arki pihattoponien kanssa alkaa luistaa, sillä tämä on ensimmäinen kerta, kun ponit pääsee pihattoon. Helmillä ja Lyllillä on kuitenkin karsinapaikkakin, joten jos ongelmia tulee, niin sisälle pääsee aina.

Otin innoissani kameran tallille mukaan, mutta tietysti minun tuurillani akku loppui heti toisen kuvan jälkeen. Saatte siis tyytyä kämäisen puhelinlaatuun.



Ei kommentteja: