maanantaina, syyskuuta 19

yardandgroom.com

Olen säännöllisen epäsäännöllisesti soranaisesti kiduttanut itseäni YardAndGroomissa. Reilut kaksi kuukautta minun täytyy vielä malttaa mieleni ja sitten voin vastata noihin mahtavilta kuulostaviin työntekijähakuihin.

Innostuin kuitenkin muutama päivä sitten rekisteröitymään sivulle. Heti seuraavana päivänä olin saanut kaksi työtarjousta. Paikat kuulostivat hyvin mielenkiintoisilta, mutta eivät ehkä ole juuri sitä mitä haluan. Miten ihmessä kaltaiseni kaikki-tänne-ja-heti -ihminen kykenee päättämään minne menee ja ennenkaikkea sanomaan ei niille paikoille, jotka eivät ole aivan täydellisiä, mutta silti mielenkiintoisia.

En ole niin tarkka maan kanssa, missä tulen työskentelemään. Haluan vain, että työtehtäväni olisi mielenkiintoisia. Pelkkiin tallihommiin en tahdo, sillä niitä on tehty jo niin kauan, että innostus samoihin rutiineihin ei nappaa - niinkuin Tanskassa totesin. En myöskään tahdo pelkkää groomausta, enkä tahdo vain ratsastaa. Haluan paikan, missä pääsen tekemään kaikkea monipuolisesti ja ennenkaikkea oppimaan uutta ja kehittymään rautaisemmaksi ammattilaiseksi.
En usko, että tälläisen paikan löytäminen suomen rajojen ulkopuolelta on mitenkään mahdotonta. Uskon, että koulutukseni, persoonallisuuteni ja kokemukseni avaavat minulle monia suuria ovia. Ja voihan sitä paikkaa aina vaihtaa, mikäli ei tunnu hyvältä.

Olen vielä nuori, joten monet vuodet ulkomailla ovat vielä edessä. Sitä vain alkaa väkisinkin miettimään, että voiko sen elämän Suomessa jättää noin vain?

2 kommenttia:

Pauliina kirjoitti...

Blogissani on tunnustus. :)

http://hevosteluasaksassa.blogspot.com/

Iitu kirjoitti...

http://ponipoijan.blogspot.com/2011/09/blogitunnustuksia.html blogitunnustus sinulle riesaksi :)