torstaina, syyskuuta 29

Varustehaaste -postaus.

Löysin yllättäen mielenkiintoisella idealla varustetun haasteblogin. Tuumasta toimeen siis, päätin toteuttaa Team Horseblogin ensimmäisen haasteen.

Haaste nro1. Varusteet uusiksi!
Ohjeet: Haasteessa on siis tarkoitus korvata sinulla olevat varusteet toive varusteillasi. Esimerkiksi, jos omistat vaikka kaksi satulahuopaa, etsit netistä kaksi unelmien satulahuopaa jne. Ei ole pakko korvata kaikkia varusteita, voit korvata esimerkiksi vain itsesi tai hevosesi varusteet..


Päätin toteuttaa tehtävän omilla ratsastusvarusteillani (tai oikeastaan osalla niistä), sillä omistan hevosvarusteita (mutta en hevosta) tolkuttomat määrät. Olen vuosien saatossa satsannut paljon rahaa mieleisiini ratsastusvarusteisiin, joten kovin monista en mielelläni luopuisikaan.

Omistan tällä hetkellä kolmet superlempparit ratsastushousut; kahdet Pikeurit ja yhdet CRW'n farkkuhousut. Kaapissa lojuu näiden lisäksi kolmet hyvin vähäisessä käytössä olevat pöksyt; CRW'n vekkihousut, Horzen peruspöksyt ja Equilinen Bostonit.
Näistä vähäisessä käytössä olevista housuista vaihtaisin mielelläni kaikki sopiviin ja uusiin Equilinen Bostoneihin (ruskea, beige tai sininen). Olen jo vuosia kuolannut kyseisiä housuja ja hyppäsin innosta taivaaseen kun sain Ruotsissa olessani omakseni kyseiset housut. Ongelma vain on, että housut olivat käytetyt. Nyt ne ovat liian isot ja väri haalistunut.

Juuri nyt kypäränä minulla toimii GPA Speed Air ja CO Wellington, joista en luopuisi mistään hinnasta. Tietysti pientä blingiä voisin GPA'hani ottaa, erityisesti miljoona pientä swarowskia eturitilässä olisi aika nami. Kumpaakaan en siis pois vaihda, mutta näiden lisäksi voisin ottaa jonkun mukavasti tuunatun Samshieldin.

Saappaina minulla on nyt kaksi vuotta toiminut Pioneerit, niistäkään en luopuisi mistään hinnasta. Talvikäytössä on MH'n CSC3 ratsastuskengät ja Vequi comfortin kämäiset saappaanvarret. Nuo saappaanvarret voisin vaihtaa mieluusti Dyonin minichapseihin tai kokochapseihin.

Tallitakkina toimii milloin mikäkin, useimmiten Ypäjän ratsastajien takki. Lisää takkeja voisin ottaa vaikkapa Kingslandilta. Tallipaitoina käytän usein huppareita ja en juurikaan kaipaa kalliita merkkivaatteita. Sukat ovat aina ja ehdottomasti Kingslandin saapassukkia, niistä en luovu!! Hanskoissakin on ehdoton ykköslemppari: Roeckl light grip ja arvata saattaa, että mitkään muut eivät tule kättäni koristamaan.


Miten niin olen merkki- ja malliuskollinen?

Meinasi melkein unohtua, että enemmän kuin mielelläni vaihtaisin sen mummolan takapihalla homehtuvan puuhevosen ihan kunnon ratsuun. Näin alkuunsa kelpaisi esimerkiksi Kyran Max, Moorlands Totilas tai vaikkapa Fagerströmin Talent (kuvissa vain Totilas).



Ei kommentteja: