maanantaina, huhtikuuta 11

Vittusaatanaperkele -päivä.

Vitostallilla vietetyn työviikonlopun jäljiltä oli mukava aloittaa koulupäivä kymmeneltä - siinä olikin päivän positiivisin asia.

Tämän päivän pihattotunnit sisälsi varsojen kuskaamista pihatolta toiselle ja talliin. Kolme vuotiaita lähti ratsukoulutukseen ja kaksi vuotiaita ravikoulutukseen. Vuotiaat varsat siirty tallista ulos ja muutamat muut vaihto pihattoja.
Sinänsä kiva ja mielenkiintonen homma, mutta porukkaa oli liikaa ja suunnittelu kusi pahemman kerran. Koko poppoo vaan ramppaa pihatolta toiselle, vaikka fiksuinta olis ollut jakautua ryhmiin, hoitaa homma tunnissa ja lähteä pois. Sen sijaan jouduttiin jälleen olemaan yliaikaa. Huoh.

Yhdeltä jatkettiin vielä vuotiaiden ori- ja tammavarsojen pihatolle siirtämisellä. Oreja kierrätettiin muutama kerta makuuhallissa ja tietysti sain mielentilalleni sopivimman varsan. Juuri sen, joka ei välitä paineesta ja tunkee naamansa kanssa minne haluaa. Oikea luupää.
Tämän jälkeen putsattiin tallissa tyhjiksi jääneet karsinat porukalla. Jouduttiimpa myös kuivittamaan jollekkin orille karsina ja sekös laitto vituttamaan. Me kun ei olle mikään tallivuoro.

Loppuilta onkin vapaata, sillä Justina oli tunnilla - vaikkei listan mukaan pitänyt. Ja lisää vitutusta.. Toisaalta taas en olisi jaksanut ratsastaa, joten sohvalla löhöily on ihan jeba.
Jospa huomenna paremmin mielin tunneille ja pihattoon.

Ei kommentteja: