maanantaina, lokakuuta 10

Sad face.

No pictures - sorry.

Olen ollut hyvin laiska valokuvailun suhteen, mutta josko huomenna skarppaisin. Pitää tarkasti miettiä, että mistä voi kuvata. Täytyy myöntää, että talliympäristö ei ole ihan satukirjasta. Muutenkin minun pitää harkita kahdesti mitä julkaisen netissä. Onhan kaikki tämä nähtävillä, kun kyseessä on myyntitalli, mutta silti en mielelläni kerro kaikkia asioita yksityiskohtaisesti - varsinkaan negatiivisia.

Ensimmäisen kerran elämässäni vietin kokonaisen päivän nukkuen! Sunnuntaina kävin ruokkimassa hevoset aamulla ja illalla, muun aikaa nukuin. Oli kyllä mukavaa ja täytyy myöntää, että nämä 12 tuntiset työpäivät ottavat aika koville loppupeleissä.

Tänään oli melko kehno työpäivä. Olin erään mainitsemattoman asian takia melko maassa, surullinen, vihainen ja olisi vain tehnyt mieli kavuta mökömököpuuhun heittelemään kusipäitä kävyillä. Asiaa ei parantanut eräs miesratsastaja, joka tuntuu tahallaan vittuilevan minulle ja tekevän oloni kurjaksi. Tänäänkin hän meni, otti Laskan karsinasta ja lähti ratsastamaan. Siinä jäi tyttö suu auki, nallina kalliolle. Viimeviikolla tarkensin, että hevoset joiden perässä on nimeni, ovat minun ratsastettaviani ja ne joiden listalla ne ovat, voivat käväistä kerranpari viikossa selässä ennen tai jälkeen ratsastukseni. Asia oli kuulemma okei, ei aiemmin tiennyt sitä. Mutta miksi nyt?
En haluaisi viedä asiaa ylemmille tahoille, koska olen melko varma, että sen jälkeen saan osakseni vain vittumaisempaa käytöstä. Toisaalta taas haluan pitää kiinni oikeuksistani - huoh.

Laventon hiertymät ovat pikkuhiljaa paranemaan päin, joten josko loppuviikosta voisi jo kuvitella laitavansa satulaa selkään. Currant sai tänään kengät jalkaan, joten sitäkin saa alkaa liikuttelemaan pikkuhiljaa.
Saas muutenkin nähdä, että mitä muutoksia tulee kun Pavel lähtee käymään Venäjällä keskiviikkona ja hevoset menevät "uudelleen jakoon". Mielelläni ottaisin muutaman ratsastettavan lisää tai alkaisin vaikka liikuttamaan muissa talleissa seisovia hevosia. Toiveajattelua taitaa olla tämä. Taidotkaan ei taida riittää. Tällä hetkellä olo on ratsastustaitojen osalta täysi nolla, toivottavasti pian paranee...

Ei kommentteja: