sunnuntaina, elokuuta 28

Kopotikopoti.

Eilen oli aivan supermuksaa!
Lainattiin Lauran kanssa Piialta maastomopot alle ja käytiin kahdestaan rempseällä ja varsin mukavalla ajelulla. Lauralla oli allaan Piian Faula -niminen tuleva(?) kilpuritamma ja minä sain perjantain uuden tuttavuuden Kamburin.
Mentiin normaali tunnin maastolenkki, enkä olisi uskonut, että hyvässä seurassa se tylsä lenkki, jonka osaisin silmät kiinni ja takaperin muuttuisikin mielenkiintoiseksi. Oli hyvin rentouttavaa kun ei tarvinnut huolehtia mistään muusta kuin omasta menosta. Laukkapätkillä sai painaa menemään ja käyntipätkillä taas käveltiin rauhallisesti rintarinnan ja juteltiin niitänäitä. Hepatkin näytti nauttivan varmasta, mutta 'vapaasta' lenkistä.

Ennen maastolenkkiä vedin yhden kenttätunnin neljälle nuorelle tytölle. Näin jälkeenpäin olen hieman pettynyt omaan työhöni, sillä en kokenut antaneeni tytöille mitään. Pidempi 'opetustauko' oli tehnyt tehtäviään ja silmä jotenkuten ruosteesta ummessa. Sunnuntaina saan onneksi uuden mahdollisuuden, sillä samasta porukasta on tulossa kaksi tyttöä tunnilleni.

Tänään Daniel Sund valmensi Kodisjoella askellajiratsastajia. Itse en kyseiseen valmennukseen osallistunut, sillä en koe saavani sadalle eurolleni vastinetta. Asia olisi tietysti eri jos allani olisi aina sama hevonen ja tähtäimessä kilpailut.
Käväistiin kuitenkin Lauran kanssa paikan päällä vilkaisemassa menoa. En saanut tällä kertaa katsomisesta mitään irti, joskaan en kyllä jaksanut kauheasti nähdä vaivaa keskittymisen eteen. Oli kuitenkin ihan kiva nähdä työtovereita 'tositoimissa'.

Kodisjoelta suunnattiin Eurajoelle paikallisraveihin. Fiilis paikanpäällä oli aika pliisu, mutta niinhän se on näissä pienissä tapahtumissa usein tapanakin. Oli kuitenkin mukava katsella kivan näköisiä hevosia ja veikkailla voittajaa.
Lähtöjä oli kahden ponilähdön lisäksi yhdeksän ja ne olivat mielenkiintoisia. Hienointa katsottavaa olivat kaksi montélähtöä; kylmäverisille ja lämminverisille. Taisi olla muuten ensimmäinen kerta kuin näin startissa jonkin muun kylmäverisen kuin suomenhevosen - niitä oli jopa kolme kappaletta koko kilpailuissa!

Ja iih! Sain vastauksen sieltä Islannista! Siitä asiasta lisää, mikäli kaikki menee niinkuin elokuvissa.

Kuvat Eurajoen raviradalta, vuodelta 2007.

Ei kommentteja: