torstaina, joulukuuta 15

It is time to work.

Nyt loppuu lomailu ja kääntyy uusi lehti Nooran elämässä, täytyy astua isoon pahaan työelämään. Hui. Vihdoin ja viimein sain kaikki asiat ja paperit kuntoon. Nyt kun asiat ovat täysin varmoja, uskaltaa niistä puhuakin.

19 päivä eli ensi maanantaina olisi luvassa ensimmäinen työpäivä Sastamalaisella Kivitallilla. Kyseessä on n. 60 hevosen (hui) harrastetalli. Tallilla on monenlaista toimintaa mm. ratsastustunteja, täysihoitopaikkoja, sosiaalipedagogista hevostoimintaa, pienimuotoista kasvatustoimintaa jne. Kyseessä siis aika monipuolinen paketti, mistä olen aivan innoissani. Ensi viikolla kuitenkin selviää tarkemmin, että mitä kaikkea pääsee touhuilemaan. Kyseessä ei kuitenkaan ole (kuulemma) lannanlappaajan pesti, joten odotukset työtehtävien suhteen ovat aika ristiriitaiset. En vain pääse eroon siitä takaraivossa kolkuttelevasta pienestä äänestä, joka sanoo, että orjaksi menet. Yhtään en tiedä, mistä tämä ääni on päähäni tullut, ehkäpä muutamista "huonoista" työkokemuksista. Tosin en ole mitään pilvilinnoja luomassakaan, että turhaan pelkään niiden romahtavan.

Viimeistään sunnuntaina on siis luvassa pienimuotoinen muuttaminen. Työnantajan puolesta minulle tarjotaan huone tallin viereisestä talosta, mistä olen erittäin kiitollinen. Ilman majoitusmahdollisuutta minulla ei olisi ollut edes mahdollisuutta harkita kys. paikkaa. Tallin vieressä asuminen pelottaa ehkä hieman (olenpa minäkin nynny [kuten Justina] kun aina vain pelottaa). Pelkään, että tulen olemaan kiinni 24/5 ja käytettävissä tarvittaessa. Olen liian kiltti sanomaan ei, sen huomasin viimeisimmällä työssäoppimisjaksollani - jälleen. Toisaalta taas uskon kaiken menevän hyvin, sillä olen yrittäjälle ilmainen työvoima - miksi siis ottaa riski, että lähtisin kalppimaan?

Vieläkään ei ole ylläpitohevosta löytynyt, mutta etsintä jatkuu. Muutamia mielenkiintoisia on tullut vastaan, mutta vain yhtä olen päässyt kokeilemaan. Ihmiset vastailevat erittän huonosti sähköposteihinsa, mikä hieman harmittaa ja hankaloittaa hevosen löytämistä. Oman hevosen kuitenkin tahtoisin, jotta saisi aina jatkaa siitä mihin on edellisellä kerralla jäänyt.
Mikäli joku siis tietää ylläpitokotia kaipaavan ja toimivan hevosen, niin ottakaapa yhteyttä nraa-@hotmail.com. Suuria kriteereitä ei ole, kunhan on jotakuinkin kaikki murot kulhossa ja mielellään (edes) pikkukisa -kelpoinen.

Ei kommentteja: