sunnuntaina, huhtikuuta 11

Eiiii.. sit taas ahdistaa, mut heiii... sehän on massii vaan.

Jea, elossa ollaan. Ypäjältä kirjottelen, vaikka pitäis olla TAAS tekemässä jotain aivan muuta, kuten vaikka lukemassa enkkua. Huomenna vielä koeviikon viimenen koe - enkku 2 - ja sit lukio on ohi, JEEEEEEEEE!!!!!! Seuraavaks ois lukioo vuorossa melkeen puolen vuoden päästä, tosin sillon tiedossa matikan ja ruotsin kirjotukset, NÖÖÖYYY!

Mutta, eilen illalla kävi vähän köpelösti.. Tosiaan heitin porukat Ooperiin tanssimaan ja en sitten jaksanut venailla että soitetaan hakemaan, joten menin nukkumaan. No, herään seuraavan kerran aamulla kun äiti pyytää aamupalalle. :D Onneks kuitenkin selvis, että ne oli tullut tuttujen kyydillä, enkä mä siis ollut ignorannut niiden soittoa, huh. Oli kuitenkin tosi hehkee olo kun heräsin, en nimittäin ollu käynyt illalla suihkussa, hyh. Ei sillä että mä nyt oisin tosi paskanen ollut, mutta jotenkin on vaan pakko käydä vähintään kerran päivässä suihkussa tai tulee hassu olo.. Heh.

Käytiin aamulla broidin kanssa vähän tappamassa aikaa kaupungilla, mut eipä tuolta mitään tarttunut mukaan. Kävin myös tankkaamassa auton, sinne meni sekin 25e. :( Syötiin vähän ennen kolmea, jonka jälkeen hain auton ylös ja tsekattiin se mamin kanssa kuntoon. :)

Olin Ypäjällä joskus viiden aikaan, oli tosi nastaa ajella tänne. Ekaks oli vähän jännää lähtee yksin näin pitkälle matkalle (118km), mut loppumatka meni tosi chillisti lauleskellen ja karkkia syöden. :)
Kämpillä sit chillailin vähän kunnes sain yhdeltä tyypiltä viestin, että voisinko hoitaa hänen heppansa kun hän lähtee bout kolmeksi viikoksi lomalle. No, mikäs siinä, enköhän mä. Viime kesänä ratsastelin tätä samaista heppaa, joten ihan mielelläni mä sitä paijailen. :)

Lähdin vähän kuuden jälkeen käymään sitten tolla tallilla missä tää Eetu asuu. Sielä sen omistaja selitteli ummet ja lammet mitä pitää tehdä, missä on mikäkin ja plaplaplaa. Tuli vähän semmonen olo kun se luulis, etten osaa ajatella maalaisjärjellä tai että en osais mitään. :D No, on kyllä tullut huomattua että tää omistaja on vähän hassu.

Tahtoisin mun skootterin Ypäjälle, kun tota omaa autoakaan ei vielä oo. Äääää, helpottais vaan niin paljon ni pääsis kulkemaan tonne tallille. No, saas nähdä mitä porukat on mieltä, hmh.
Nyt kuitenkin tsiigailen vähän telkkaria ja yritän ehkä jopa lukea enkkua. :pp

Ei kommentteja: