keskiviikkona, huhtikuuta 7

Juokse villi lapsi.

Tulipahan sitten tällänenkin luotua, tosin aika pitkään pohdiskelin, että jaksaako vai eikö. Päätin kuitenkin koittaa, koska tuntu hyvältä ajatukselta kirjotella tekemisiään ja mietteitään. :)

Näin lyhyesti kerrottuna tää blogi kertoo 18-vuotiaan heppatytön elämästä. Opiskelen Ypäjällä hevosenhoitajaksi kaksoistutkinnossa. Koulun puolesta minulla on 16-vuotias sh tamma Justina nimikkona, joten tästä neidistä riittää kyllä settiä. Lisäksi kotona Raumalla touhuan kaverin ponien kanssa - niin, jos joskus kävis kotona.. Yritän kirjoitella usein, mutta koska hevosharrastus ja koulu vievät niin kovin aikaa niin en lupaa mitään. :p

Aamu alko siinä puol kaheksan, enkä olis jaksanut millään nousta, perus toimet ja bussilla lukioon. Sielä sitten matikka kolmosen koe, joka meni tosi hyvin - ja kun sanon näin niin menee kuitenkin perseelleen. Lukiopäivän ainoa piriste oli, että päästään Johmin kanssa Piia Pantsulle Ruotsiin työssäoppimaan. :)

Yritin kovasti saada jonkun ratsastamaan Juden tänään, mutta kenelläkään ei ollut viitsimystä, joten lähdin sitten itse vähän käppäilemään ja juoksuttamaan vitosen kentälle. Tytsy oli oikein taitava, alkaa pikkuhiljaa sujua tää meidän ''kävellään niin hitaasti, että takapää ehtii mukaan'' - projekti. Poni ei myöskään ollut ep kun juoksutin sitä, jeijj. Se on nyt about kuukauden ollut vähän könkkö otj takasesta, mutta kun ei turvota, oo lämmin, onnu etc. niin ota sitten selvää.
Tallista sitten kipikipi ruokalalle ja fuck, missasin sovitun tapaamisen. Onneks ne oli about 100 metrin päässä jo harjottelemassa traikulla. Pääsinkin pian auton rattiin ja peruuttelemaan, saas nähdä kuinka käy tän pikku-e'n ajokokeen kanssa. Tuli kuitenkin kehuja, että helvetin hyvin meni enskertalaiseks, jesh.

Hetken sitten juttelin yhen likan kanssa meen kämpän edessä, kun se oli just tullut Kyralta työssäoppimasta, kuulosti tosi kivalta sekin paikka. :) Siitä sitten koneelle dataileen ja blogi pystyyn kun prkl niin olin päättänyt! Niin, eihän mulla tässä olis esim. äikän kokeeseen lukemista..

Ei kommentteja: