lauantaina, huhtikuuta 10

Mitä ne haluaa, sitä ne täältä saa.

TULE JO KESÄ!!!!

Ehkä lähes täydellinen aika kirjotella; päivä ohi ja pitäis tappaa aikaa ja venaa et kello ois sen verran et vois hakee porukat kaupungista. Taustalla soi Three 6 mafia - Feel it.

Heräsin aamulla joskus 5 yli kuus kun Laura laittaa viestiä et lähtee nyt tuleen. Kuuden aikaan piti lähteä duuniin, olin loistavasti vaan laittanut hälytyksen pois. :D Well, nopeesti vaatteet päälle ja kaapista näkkäri aamupalaks. :DD
Tehtiin aamutalli aika pikaseen, oltiin valmiita siinä ennen puolta yheksää. Lähdettiin siitä sitten Kodisjoelle laittaan Veeti komeeks. Kymmeneltä tuli Katri ja sen mies hakemaan Veetiä. Mies oli tosi taitava vuotias ja meni ilman ongelmia koppiin. :) Laura heitti mut kotiin kun en jaksanut mennä messiin sinne mätsäreihin, nukuin ja shoppailin mieluummin. :D Veeti sai ihan jees arvostelut ja oli käyttäytynyt suht asiallisesti, taitava. Mä taas en löytänyt kaupungilta MITÄÄN, omg. Taijoo, pikaliimaa et sain liimattua mun nauravien kenkien suut kii. :p Well, mut sen sijaan tässä kuva mun eilisistä löydöistä.



Kaupungista kotiuduttuani erm, datasin? En muista, mut jotain chillausta kuitenkin.

Kuuden jäljestä lähettiin tekeen iltatallia ja se oli TOOOSII iisiä - niikun kyllä koko duunipäivä ylipäätänsäkkin. On se vähän eri tehä tallia 16 hevosen pikkutallissa kun opistolla 64 hevosen ''laitoksessa''. :D Mut ei tarvinut tehdä muuta kun ottaa hepat ineen, antaa väkirehut ja tsiigaa vedet. Homma olikin sit redi about tunnissa.

Ostin yhdeltä Eveltä Justinalle uudet suitset - kun se NIIIIN kovin tarvii niitä, nii vittu vissii! Mut semmoset ihkut sydänmeksikolaiset.. Sit otin Lauran autosta mun fullneck fleecen, pitäis ehkä sekin kaupata eteenpäin tai sit vaan pitää ittellään kun se on niin ihanan paksu. :)

Nyt tää neiti jää tosiaan venailemaan että porukoilta tulee soitto et sais tulla hakemaan, ei kyllä huvittais. Ois myös kiva että broidi tulis apsilta ni vois saada jotain hyvää safkaa. Iih, tahtoo pitsaa!!
Nyt soi Cheek - Tytöt. :)

Ei kommentteja: