torstaina, huhtikuuta 15

Kaikki irti siit mut mil tapaa, villi ja vapaa.

OU MAI KAAD!! Empä sitten muistanut kirjottaa eilen. Kelailin kyllä iltapäivällä, että pitää pian kirjottaa.. Seuraavaks sit makasinkin sängyssä ja shit, nyt kävi näin.

Eilinen oli kuitenkin aika perus päivä. Tulin Ypäjälle äidin kyydillä, tai oikeestaan ajoin itte.
Äiti heitti mut tallille ja kävin ratsastamassa Eemelillä ja se oli aivan k_a_m_a_l_a_!_!_! Oikeesti.. Se saa niin jumalattomasti väkirehuja, et se kaikki nouse vaan päähän. Siihen sit lisäks pari vapaata ni jippii!! Käytiin vähän maastossa ja vitosen kentällä päästelemässä höyryjä.. Ei niinkun voinut ees ajatella, et ois tehtykkin jotain.. Koko ajan poni vaan viskoo päätään, tramppailee, pomppii ja sinkoilee, jee. :D No, päästiin kuitenkin ehjinä tallille..

Tänään alko sitten koulu opistolla, pääsee vihdoinkin tekemään jotain. Lukiojaksoilla kun vaan istutaan sielä hiton lukiossa.. Well, meillä oli koko aamupäivä pihattoa. Haettiin deeltä pojuja harjaukseen, jonka jälkeen kaks vuotiaat tytsyt - ajettiin kolme niistä. Jokasella oli kärryt perässä toista kertaa, joten tää huomioon ottaen lenkki meni hyvin. Auri vaan oli vähän pönttö kun ei ois tahtonut seisoa ja sit kieli oli kokoajan ihan miten sattuu..

Iltapäivällä meillä sitten oli työssäoppimisinfo, saatiin kasa lappuja ja jotain infoa.. Pitäis ehkä laittaa sille Piialle sähköpostia (tai soittaa), jotta sais nää kelan tukiasiat kuntoon..
Päivän viimesen tunnin piti olla jotain laiduntaloutta tms. ei hajuakaan. Se kuitenkin peruttiin ja sen tilalla oli joku yleinen kälätys- ja valitustunti. :D Melkeen puoltoista tuntia puhuttiin opiston hyvistä ja huonoista puolista, that's it.

Tuntien jälkeen kiiruhdin kakkoseen liikuttamaan Justinaa. Kävin sen läpi ja olin huomaavinani, että se ois aristanut vähän sen selkää - mistä saattaa johtua myös tää könkkäys. Kävin sitten juoksuttamassa sitä vähän keskikentällä. Muru liikku ihan puhtaasti ja sain sille ihan minimini hienkin päälle. :D Huomenna jos vähän ratsastelis eteen-alas ja kattois miltä tuntuu.. Ja jeijj, meille on tulossa varmaan maanantaina uus satula. :):) Sais kyllä sopia.. Nykynen satula kun on liian kaareva. Ei siitä muuta haittaa ole, mutta mun oma istunta menee miten sattuu. Oon tähän mennessä käyttänyt sielä alla romaania, mutta pitää varmaan ottaa se ton selän takia pois.. :/ On tää hankalaa.

Kakkosen jälkeen kipitin reippahasti kämpille, laitoin kamat kasaan ja lähin polkemaan alatien päähän. Ei mulla kauaa mennyt 2,5km polkemiseen. Sielä sitten pikasesti Emppu kuntoon ja ratsastamaan. Menin tallin ''kentällä''. Säälittävä hiekkatarhahan tuo on, mutta kun en jaksanut lähteä muualle. Taas mies oli ihan pönttö. Ekat puoli tuntia meni siinä, että yritin saada sen kulkemaan rauhassa ja loput ajasta meni siihen, että yritin saada sen taipumaan ja ottamaan tukea kuolaimesta. Oli kyllä ehkä järkyin ratsastus pitkästä aikaa. Joko mentiin tuhatta ja sataa selkä niin notkolla kun olla ja voi tai sitten rauhassa ja nätisti linkussa täysin ilman tuntumaa, huoh. Huomaa kyllä, että ei oo heppa hetkeen tehnyt duunia.. Mahtu mukaan sitten onneks pari hyvääkin pätkää, jossa kulki pyöreenä. Ehkä tästä vielä tulee jotain, kunhan saa nää pölöenergiat ensiks pois..

Voi vaan kuvitella kuinka väsynyt oon nyt.. Huomenna pitäis vissiin aamulla herätä seittemäksi pihattoon, nööy. No, pakko mikä pakko. Huomenna ois luvassa vissiinkin jotain ponioripäiväjuttuja, vaikka mitään infoa ei olla mistään saatu, että jippii!! Onneks asioilla on usein tapana setviytyä, tai sitten ei..

Ei kommentteja: