tiistaina, elokuuta 17

Eilen saavuin muuttokuormani kanssa Ypäjälle. Olin ensimmäisenä meidän kämpästä paikalla, joten kylmän rauhallisesti vein 'parhaat päältä' eli otin mieluisimmat hyllyt, naulakot yms. Tavaroiden purkamiseen ei mennyt kovin kauaa aikaa, koska taitavana tyttönä unohdin osan kotiin. Onneksi sentään vaatteet, ratsastuskamat sekä lukiokirjat tuli mukaan.
Tää meidän uusi kämppä on ihan mukava, joskin vähän kolkko ja 'laitosmainen'. Mutta eiköhän tää täatä kun saadaan kaikki ihmiset paikalle ja kamat järjestykseen. Pitääkin postailla jotain kuvia tästä huomenna tai joskus kun saan aikaiseksi.

Kävin Petran ja Larin sekä Johmin ja Umpan kanssa pienellä kävelylenkillä kun illalla oli niin kovin tylsää.

Käytiin illalla kattomassa uusia kaksareita ja kolmoistutkintolaisia. Sillon kun -09 luokka alotti niin oli tosi kiva käydä toivottamassa ne tervetulleeks ja keskustella, nyt se oli jotenkin.. ..tylsää. Ehkä siitä katos se mielenkiinto kun muutettiin toiseen päähän ja tiedostan, että ei tulla olemaan niitten kanssa tekemisissä. Tämän lisäksi niitä oli niin paljon, 24!! Nice. vuonna -07 aloitti 12 kaksaria, vuonna -08 ja -09 16kpl. Mietittiin tossa eilen juorukerhossamme, että miten hemmetissä -09 ja -10 kaksarit kulkee bussilla lukioon, kun se oli jo ihan täynnä sillon kun -07'kat ja meidän luokka kuljettiin sillä. No, ei ole onneksi mun ongelma.

Tänään ei sitten ollutkaan lukiota, koska niillä on joku 'tutustumispäivä'. Ihan kiva, siitä olisi toki voinut ilmoittaa meillekin ennen kello seitsemää (illalla) niin olis voinut tulla opistolle vasta tänään.

Song 05 - A song that reminds of you of somewhere

En oikein ymmärtänyt mitä tekstillä 'reminds of you of somewhere' haetaan takaa. Suomennettuna se on jotakuinkin 'muistuttaa sinua johonkin/jossakin/jonnekin/jossain'. Sovelsin kuitenkin ja päätin valita kappaleen, joka muistuttaa minua jostakin.
Tästä kappaleesta minulle tulee mieleen opisto. Niin monet kerrat on kuunneltu tätä, laulettu ja tanssittu tän tahdissa, että huh.

Song 06 - A song that reminds you of a certain event

Tämä kappale muistuttaa mua ainakin opiston vuoden 2008 halloween -bileistä, koska se soi sielä - missäpä tämä EI soisi? Nämä bileet oli lievästi sanottuna koyhät, koska porukkaa ei tullut juuri yhtään. Eipä mekään sielä katsottu kun yo08'sien 'kastajainen' ja sitten lähdettiin.

Ei kommentteja: