keskiviikkona, elokuuta 4

I'm addicted to a life of material.

It's some kind of joke
I'm obsessively opposed to the typical

All we care about is runway models
Cadillacs and liquor bottles
Give me something I wanna be
Retro glamor hollywood yes we live for the

Vastoin suunnitelmiani kävi taas niin, että ajauduin shoppailemaan. Mitään erikoista en lähtenyt etsimään. Tosin kesken matkan tuli mielihalu saada mustat peruskorkkarit. Andiamosta käytiin äitin kanssa tuollaisia katsastelemassa, mutta eipä niitä löytynyt. Mieluisia olisi kyllä ollut vaikka kuinka, mutta kun mulla on hieman vaativampi jalka - varsinkin avokkaiden suhteen. Jos pituus on hyvä, ei leveys riitä ja toisin päin - huoh! Korkkareita ei siis löytynyt, mutta niiden sijaan matkaan lähti lilaruudulliset kangaskengät sekä ruudulliset tennarit yhteishintaan 35e.
Koluttiin myös monet Rauman vaatekaupat ja taas olisin voinut ostaa puolet noista tyhjiksi. Tämän esti ainoastaan se, että tilillä oli rahaa 200e ja sillä piti vielä ostaa lukion kirjoja sekä pärjätä koko kuukausi. Seppälässä annoin eräälle mustavalkoraidalliselle neuleelle luvan lähteä matkaani. Muttakun sillä oli niin ihanat kultaiset merimies -tyyliset napitkin! Ja hintaa vain 10e!!

Kangaskengät 15e, Andiamo ja Rebookit 6e, kirppari

Pikkuhiljaa alan 'erkaantumaan' minästäni - tai ainakin siitä minästä mitä olin vielä viimevuonna. Silloin ei vaatekaappi tulvinut kivoista vaatteista saatikka minua voinut kummemmin kiinnostaa miltä näytän. Päivästä toiseen painelin menemään perusfarkuilla, lökäreillä ja hupparilla. Tällä hetkellä omistan tasan yhden ei-tallihupparin.
Epäilen, että tämän 'muutoksen' on aikaansaanut täysi-ikäisyyteni ja baareilu. On pitänyt vihdoin alkaa hieman miettiä miltä näyttää. En tiedä myöntäisinkö mielelläni tätä, mutta alan pitää ajatuksesta meikata sekä laittaa itseni aamuisin ja miettiä 20min vaatteita. Pelottaa myös vähän, koska mieleni perukoilla tahtoisin olla saman tyylinen bimbo kun Kissie yms. leikellyt botox barbit. Kuitenkin tähän pisteeseen on onneksi niiiiiin paljon matkaa, että se ei tule koskaan toteutumaan.

Nyt alkoi muuten tällä tytöllä laihdutuskuuri! Koitin tänään eräitä ihania reikäisiä farkkuja - jotka olivat minulla päällä viimevuonna Ypäjän yössä - jalkaani JA ne eivät mahtuneet!! Pisti oikein harmittamaan kun oli melko hintavat housut ja olleet jalassa vain pari kertaa koska aina on ollut mukamas liian kylmä tai kuuma käyttää niitä..
Kyllä, tiedostan varsin hyvin lihonneeni kesän (ja hevosopiston) aikana (kiitos Ruotsi ja halvat hinnat!), mutta että näin paljon. Äiti lähti myös tsemppaamaan mua tässä projektissa ja lupasi antaa 100e jos saan 8kg lokakuuhun mennessä pois. Voi olla, että ei ihan noin paljoa lähde noin pienessä ajassa pois, mutta lähtisi edes 5kg, jollon olisin lähes samassa painossa kuin viime kesänä.

Tämä päivä alotti aika hyvin tämän lahdutusoperaation, vaikka en mitenkään suuresti liikkunutkaan. Ruokavalio on ollut terveellistä (lähinnä vihanneksia ja hedelmiä) ja en ole sortunut makeisiin - vaikka mieli tekisi. Kävin myös äidin kanssa tallilla, missä käytiin kävelylenkillä ponien kanssa. Ratsastin puolet matkasta Stormurilla, mutta lopulta päätin, että pakko on vähän liikkua ja kävelin.
Ajateltiin myös äidin kanssa mennä kokeilemaan Zumbaa sekä jonkinsortin jumppaa / tanssia.
Mutta peukut pystyyn, että olen lokakuussa edes muutamaa kiloa hoikempi.

Ei kommentteja: