maanantaina, elokuuta 9

Jotkut antaa vaan ymmärtää, taksijonos sä oot yksinäs ymmällään.

Taas perjantai, mitä sä etsit?
Jotain, joka lähtee joka pojan messiin
Vai jotain ihan muuta, jotain pysyvää
Jol ekoil deiteil jakkupuku pysyy pääl
Jotain rietasta, ehkä vierasta
Prinsessaa, joka jalat vie alta
Vai jotain, jonka vierelt et haluu hievahtaa
Siin on tiensarkaa, se palkitaan

Perjantaina lähdettiin Lauran kanssa viihteelle, VIHDOINKIN. Meidän on tosiaan pitänyt helmikuusta asti mennä juhlimaan yhdessä, mutta nyt vasta saatiin tää toteutetuksi. Onnelasta sitten löydettiin Meri, Hanna ja mooonia muita tuttuja. :)
Oli ihan mahti ilta, mitä nyt liian korkeiden korkojen takia en voinut tanssia - saatikka kävellä - paljoa. Aamuyöstä sitten lähdin Lauralle yöksi sen 'poikaystävän' ja tän kaverin kanssa. Matkaa oli ehkä tuhat kilometriä ja mun jalat huusi hoosiannaa, mutta onneks sentään otin kengät pois heti alkuunsa.
200 ensimmäistä asiakasta sai aulasta Hawaii lei'n matkaansa, joten eiköhän me Merin kanssa skabattu kumpi kerää niitä eniten.. Aika tasainen skaba oli, sillä Meri keräsi näitä kahdeksan ja mä seitsemän. Päädyin kuitenkin siihen, että tasapeli tuli, koska mulla ei ollut yhtään aloittaessa ja Meri sai automaattisesti aulasta yhden.

Koomapäivänä (lauantai) iski aika karusti päin naamaa se, miksi taidan olla sinkku - oon melko kylmä, varsinkin aamuisin (ja jos mua nukuttaa). Muhun sopii aika hyvin otsikossakin oleva pätkä 'Jotkut antaa vaan ymmärtää, taksijonos sä oot yksinäs ymmällään.'. No, mitään kiirettä vakiintumiselle ei thänk kaad ole eli jippikayjei juhlitaan!

Tänään olis tarkotus mennä erään likan luokse kattomaan vähän juttuja Ruotsin kirjotuksia varten. Alkaa pikkuhiljaa ehkä tulla hieman kiire, kun kirjotuksiin aikaa se about kaks kuukautta. Sen lisäks, että pitää opetella Ruotsin kielioppi + miljoon sanaa pitäis myös kattoa hieman sitä matikkaakin..

17 päivä alkaa lukio jälleen, joten 16 päivä olis muutto takas Ypäjälle. Mitään kiirettähän ei pakkaamisella vielä ole, hyvin ne kamat voi heittää samana aamuna sinne laatikoihin ja eikun menoks. :D Olisihan se toki mukava tietää näin viikkoa ennen, että missä kämpässä tullaan asumaan, mut eihän se nyt oo niin tärkeetä. Opistolla varmaan kaiken lisäks omissa listoissaan ihan väärä päivämäärä meidän saapumiselle ja tästä johtuen varmaan kaiken saa taas selvittää itse - huoh.
Voisin avautua tästä informaation kulusta oikein kunnolla, mutta jätän väliin.

Ei kommentteja: