tiistaina, elokuuta 24

Here I am, valmiina postailemaan taas.
Kuten on voinut huomata, en ole kirjoitellut mitään hetkeen - enkä kyllä lukenut muiden blogejakaan. Ei sillä, että olisin ollut jossakin tai, että mulla olisi ollut jotain TODELLA kiireistä tehtävää. En vain ole saanut aikaiseksi istua koneella 10min kauempaa / päivä ja kirjoittaa.

Nyt on kulunut viikko siitä kun tulin takaisin Ypäjälle. Tänä aikana ei ole tapahtunut mitään kummallista, lähinnä vain opiskelua. Ruotsin YO-kuuntelu on ensi kuun alussa ja kirjoitukset loppukuusta - A P U A ! En ehkä selviä..

Kävin viimeviikolla moikkaamassa Justinaa, kun tammat tuli päiväksi talliin rasvamittaukseen tms. Harjasin neidin oikein kunnolla ja paijailin. <3 Neiti oli tosi höpsö ja ihana. Harmi vaan, että en välttämättä saa pitää sitä nimikkona sen jälkeen kuin uudet yo-pohjaiset opiskelijat tulee.
Kävin eilen nopeasti II-tallissa ja sielä sanottiin, että voin alkaa taas ratsastamaan Judella ja, että tammat tulee sisälle siinä syyskuun lopulla.

Tää laihdutus operaatio on vähän niinkuin junnannut paikallaan. Olen toki koittanut syödä vähemmän ja nyt ollaan käyty Hynden kanssa lenkilläkin. Toivotaan, että jouluun mennessä ois tippunut vähintään 5-10kg.

Huomasin tässä, että mun on jotenkin 'vaikea' kirjoittaa päivittäin, varsinkin nyt kun olen sen max. 20min koneella päivässä. Tosin nyt kun on lukio-jakso meneillään, niin ei ole paljoa kerrottavaa itse blogin pääaiheesta eli hevosista.
Päätin myös soveltaa vähän tätä musiikkihommaa niin, että päivien sijaan laitan kappaleet postausten mukaan.

Song 07 - A song that you can dance to

Näitä kappaleita on MONTA, sillä tykkään todellatodella paljon tanssimisesta ja vaadin kappaleelta vain sen, että se on menevä. Bad romance on kuitenkin niin mahti kappale, että se tanssittaa ja sitä tanssii mielellään.

Ei kommentteja: