torstaina, marraskuuta 25

Blingbling ongelma.

Vastoin vedenpitäviä suunnitelmiani (viettää viikonloppu opistolla) lähdin tänään kotiin, sillä riemukseni huomasin tiistaina, että olin jättänyt tanssiaismekkoni kotiin ja itsenäisyyspäivän tanssiaiset ovat toinen päivä. No, eipä siinä muu auttanut kun raahautua Turun kautta Raumalle. Toisaalta tässä on se hyvä puoli, että pääsen VIHDOIN katsomaan sen hp seiska part ykkösen!!

Mulla on kova suru Justinan suhteen, sillä sen jalka on tosi huonona. Tai ei se ulkoisesti oireile, mutta se on jo jopa käynnissä aika-ajoin ep. :/ Käytiin kuitenkin eilen kävelemässä 30min maastolenkki ja nyt neiti saa lomailla neljä päivää niin katsotaan maanantaina miten käynti sujuu. Klinikallehan toi pitäis saada, muttakun se on 'arvoton' tutkimustamma, joka ei tarvitsisi liikuntaa niin suotta sitä tutkituttamaan. Tosin kyllä se Samuli voi vaikka joka päivä klinikalla rampata kun se on niin hurja - ja arvokas - siitoshevonen! Tasan ei käy onnenlahjat.
Tuli kyllä niin paskaan saumaan tää Juden jalkavammailu, ettei mitään rajaa. Juuri kun olin saamassa siihen kunnon tuntumaa ja se liikku parhaiten ikinä. Itellä oli hyvä motivaatio ja ens kuussa oltais päästy starttaamaan ekat yhteiset kisatkin. Pistetään taas kaikki mahdolliset ruumiinosat ristiin ja silmät kiinni, jotta neiti pääsis tutkittavaksi mahd. pian ja tervehtyis.

Minulla on myös kovin suuri blingbling ongelma!
Päätin vihdoinjaviimein blingata mun speed airin, mutta yllättäväksi ongelmaksi osottautuikin se, että noi svarowskeja saa vaikka missä kivoissa väreissä!! Joku pinkki ois ollut ittelle mieluinen, mutta se on niin Noora 10w ja nähty - samoin kristallikin. Päädyin siis johonkin sinivihertävän sävyiseen, muttakun niitäkin on kymmenen kappaletta. Alla mun hieno ja ennenkaikkea taitava kuva, minkä avulla yritän päättää mikä väri olis kivoin. :D

2 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Miun kaverin hevosen jalka/selkä on kipeet ollu melkein kesästä asti. Kaikkea on kokeiltu ja nyt on maanantaina klinikalle meno. Kalliikshan se tulee, mutta siltä joskus juostessa pettää jalat alta, niin että se kaatuu :/

Tykkään eniten nuista blingbling jutuista tuosta tuosta ekasta, onko sen numero nyt 202 ja 207 ja tuosta viimenen light amethyst :)

Anonyymi kirjoitti...

omalla hevosellani on kanssa ollut ongelmaa jalan kanssa. maaliskuussa tulee 2 vuotta siitä, kun vetäisi hokilla kavioon pitkän haavan. ontui/oli ep varmaan reilun vuoden, sitten käveltiin ja käveltiin. TÄnä kesänä sitten päästiin vähän taivuttelemaan ja ravailemaan. Nyt ravataan ja kävellään normaalisti. Luultavasti sillä pamahti jänne/meni hankkari samassa kasassa. Klinikalle ei koskaan viety syystä että on vanha, täysin arvoton eikä koko hevosta ole vakuutettu. Ell. ja kengittäjä sen tutki ja kengittäjä kyllä lupaili vuoden saikkua. Harmillisia tapauksia kyllä nämä..