lauantaina, marraskuuta 27

Otsikoton postaus.

Perjantaina käytiin Liisan kanssa vähän maastoilemassa Lauran ja Tähden kanssa. Tehtiin Liisa-kaupunkilais-neidistä kunnon pukapolle ja mentiin metsään rämpimään. Ei oikein hepo ymmärtänyt, että sielä juurakossa ei ihan parane esittää mukamas-niin-kuumaa-ratsua. Voi käydä huonosti. Muutaman kerran tuli pientä kompurointia, mutta muuten lenkki meni oikeinkin hyvin ja ongelmitta.
Alan pikkuhiljaa kääntyä siihen suuntaan, että Liisalla on jonkinlainen viha-rakkaus -suhde pyöröpaaleihin. Niitä on matkanvarrella kun mennään maastoilemaan ja aina se kerpele stoppaa sen yhden paalirivin päähän ja alkaa kiukuttelemaan. Kuitenkin kun päästään ensimmäisen paalin ohi, niin hinkuu se niiden luo ja samalla kuitenkin välttelee. Kerran sitten päästin neidin nuuhkimaan paalia ja tää pölvänä alko puremaan sitä. Ei taida olla ihan kaikki murot kulhossa tolla naisella. Siitä huolimatta, että muutama orava nyt on sattunut sinne muuntajaan jämään niin tykkään kovasti sen luonteesta. :)


Tänään käytiin veljen kanssa katsomassa HP DH1 ja oli kyllä ihana leffa - as allways. Alussa tihrustin kyyneliä kun oli niin surullista, muutenkin oli aika synkkä leffa (niin on kyllä kirjakin). En muista kovin tarkasti, että mitä kirjassa tapahtui kun sen lukemisesta on niin törkeän kauan aikaa, mutta ei kai tämä leffa niin kovasti poikennut kirjan juonesta kuten esim. PVP'n leffa?
Elokuvan tempo oli aika hidas ja tuntu, että kokoajan vaan haahuiltiin. Toisaalta taas tapahtui paljonkin juttuja, mitkä ovat tärkeitä toista osaa ja koko tarinaa ajatellen. Uskon, että sellainen ihminen joka ei ole kirjoja lukenut ei saanu elokuvasta niin hyvää kokemusta kuin joku, joka on jo lukenut kirjat ja tietää juonen. Kim ainakin piti leffasta, vaikkei ole lukenutkaan kirjoja. Sellaiselle joka ei ole aiempiin teoksiin tutustunut on elokuva varmasti täyttä hepreaa ja palloilua.
Lopetus oli hyvä, sillä mitään kriittistä ei jäänyt kesken samaan tyyliin kun esimerkiksi Pirates of the Caribbeanin kuolleen miehen kirstussa.
Näyttelijät oli taaskin niin valtavan ihania ja aloin jotenkin kummallisesti pitää myös Ronista, vaikka se ei koskaan ole herättänyt mussa oikein mitään - lukuunottamatta 'spider's want me to tap dance' kohtaa. Mahtava! Dracokin oli ihanan herkkis ja peloissaan. <3 Vähän toisenlaista mitä ihmiset ficeissään kirjoittaa.



Huomenna on sitten taas aika palata Ypäjälle. Kovin nopeasti kulunut tääkin pidennetty viikonloppu.
Ensi viikolla olisi luvassa KUUSI tenttiä kolmen päivän sisällä. Maanantaina on laiduntalouden, ruokinnan suunnittelun ja jalostusvalinnen tentti, tiistaina vain yritystoiminnan ja keskiviikkona hevostalouden historian sekä siitoshevosten hoidon tentti. Että hyvin pyyhkii.
Keskiviikkona alkaakin sitten lukio VIIMEISTÄ kertaa! Happyhappy.

Ei kommentteja: