maanantaina, toukokuuta 16

I hate mondays.

Miksi sen viikon inhottavimman päivän pitää aina olla maanantai? Maanantain pitäisi olla hyvä päivä, koska on saanut levätä koko viikonlopun sohvalla katsellen Sinkkuelämää. Tai jos on ollut viikonlopun töissä, niin maanantaina tietää, että pian urakka on ohi ja pääsee huilailemaan.

Viime viikko (lukuunottamatta maanantaita) oli aivan mahtava. Sain kolmena päivänä satuloida kahdelle ratsastajalle ja kaikenkaikkiaan työ oli todella mielekästä. Viikonloppu oli myös mahtava; kävin shoppailemassa ja lepäsin. Vihdoin sain nukuttua koko yön ja olo oli sunnuntai iltana kaikenkaikkiaan hyvä.

Ja sitten tulee maanantai. Herään väsyneenä ja koko päivä menee perseelleen. Jo heti aamusta otsastani kasvoi lähes kolmimetrinen miehen sukupuolielin ja päivän päätteeksi sillä oli pituutta likemmäs toista kilometria. Tuntuu, että mikään ei tänään natsannut. Hevoset oli täysiä vittupäitä ja tallihommat oli perseestä. Lisäksi fiilistä nostatti melkein tunnin ylityöt. Olo oli kuin uhmaikäisellä lapsella karkkikaupassa.

Nyt olen hieman rauhoittunut ja olo on vain todella väsnyt. Ensimmäistä kertaa tunnen täälä ollessani koti-ikävää. Tahtoisin vain olla kotona, syödä hyvin ja viettää aikaa perheen kanssa. Yksitoista päivää ja saan tehdä niin.

Ei kommentteja: