tiistaina, heinäkuuta 13

Alla som inte dansar är våldtäktsmän.

Alla som inte dansar är våldtäktsmän
Gäller alla hela kvällen ingen åldersgräns
Gäller, han, hon så konsekvent
Att alla som inte dansar är våldtäktsmän

Nonninn, sais nyt nää helteet loppua, koska meillä on sisällä vähintään 30 astetta lämmintä, ei kiva! Okei, lämmin on kivaa, muttakun ei tässä KYKENE tekemään mitään.

Tästä paahteesta huolimatta kävin kuitenkin ilmastoimattomalla autolla kaupungissa. Tuli sitten noudettua postista Judelle 'uus' Wintecin satula (200e) ja heräteostoksena itelle GPA Speed air (260e) ja aijjaij, SATTUU! No, köyhänä on kiva olla. :D
Ja miten niin muka olen varusteratsastaja? No en toki. Mun omiin kamoihin on mennyt nyt parin viimevuoden aikana niin vitusti rahaa, että niillä ois jo ostanut kunnon hevosen.
Pitääkin huomenna postata jotain mun lempi ratsastuskamoista. :D

Oli tarkotus shoppailla kovasti, mutta heti kun kypärä oli kainalossa niin oli pakko lähteä kotiin tai tilin saldo ois näyttänyt nollaa - thänk kaad, että miinusluvut ei oo mahdollisia.

Löysin eilen tällaisen kappaleen ja tuli niiin mieleen Onnelan tanssilattian reunalla hengaavat polanskit ja muut epämääräset. En oikeen osaa päättää kumpi olis parempi; tää Kymppilinjan versio vai alkuperäinen Maskisen Alla som inte dansar.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mistä ostit ton siun GPAn noin halvalla? :)

Noora K. kirjoitti...

Paikallisesta eläinliike Ilonaiheesta. Oli ainoa kappale ja muuttomyynnin tms. takia -50%. :)