torstaina, heinäkuuta 1

Baby, I'm a superstar

Se ois heinäkuu sitten, niin tää aikaa kuluu ja menee aivan hukkaan (no ei ihan).

Tänään oli kanssa tosi kiva työpäivä, kaikki meni ihan nappiin. :) Sää oli mukavan aurinkoinen, ois toki voinut olla vielä hiukan lämpimämpi - shortsikeli -asteisiin yllettiin kuitenkin.

Tur'asin Zicon tänään, olin ensimmäistä kertaa sen selässä. :) Jotenkin tykästyin kovasti siihen. Se oli mukava ratsastaa ja muutenkin se on niin symppiksen näkönen ja olonen - tuitui. <3 Taas tuli hyvä fiilis, jeejee.
Käytiin johmin kanssa laukkaamassa laukkaradalla Ina ja Cia ja oli taas TOOSII mahtia. Mikkis oli ollut jo aikasemmin muiden (hevosten ja ihmisten) kanssa radalla. Sen piti tulle meidän mukaan Tildalla, mutta jostain syystä jätti tulematta. No, eka lähtö oli aika laimee, vaikka kyllä ihan kivaa vauhtia mentiinkin suoran keskiosassa. Ravailtiin sitten vähän ja vaihdettiin suuntaa. Ja huhhuh kun Ina lähti tälle toiselle suoralle, oli niiiiiin siistiä. Muhaha, jätettiin Cia ja Johmi hiekkapilven alle. Kovasti ois ponit tahtonut vielä kolmannellekkin suoralle, mutta ohjeena oli vissiin ollut, että vaan kaks suoraa.

Pidettiin kahden tunnin lunchi ja siitä sitten jatkettiin chillisti hommia, i like!


(Mun oli aivan pakko jakaa tämä video teidän kanssa.)


Se ois sitten 5½ päivää se.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ARAGORN KOMMER O HAR INGA BYXOR (rider med tuppokorva också ;D)

Anonyymi kirjoitti...

o aragorn ha DUMMASTE häst i landen :'D vi e så duktiga<3

Anonyymi kirjoitti...

aragorn ha TNT i sadeln o dödar ALLA