maanantaina, heinäkuuta 12

Tulta munille ja skumppaa tiskii.

Mitä sit jos perjantaina oon radalla taas
Vaikka lauantain huudan rahalla saa
Lupaan sunnuntain naama vakavana
Tää ei toistu enää koskaan, toistu enää
Just joo

Jep, eli oltiin tytsykyjen (Meri, Amanda ja Hanna) kanssa lauantaina Onnelassa. Oli toosi siistiä ja mustelmista päätellen oli myös aika hyvä humala päällä. Puolet yön tapahtumista on vähän sumeita ja osaa ei ole, mutta en mä kaiketi itseäni pahasti ole nolannut. Ainoo vaan, että kaaduin jossain tosi kipeesti ja nyt on koko vasen polvi ihan mustana. :/ Joku kusipää homopoika myös nätisti tumppas röökinsä mun reiteen ja jäljestä päätellen myös käteenkin on tehty samoin.
Lähdettiin sitten paikan sulkeuduttua ulos ja istuttiin kuka ties kuinka kauan siinä Onnelan pihalla. Olin jostakin napannut mukaani aika kivan näkösen ja olosen miehen, jonka luo oli vissiin tarkotus mennä vähän jatkoille, mutta minne ei koskaan päädytty kun ei saatu kyytiä. :D Mentiin sitten Antalayan kautta meille ja se matka kesti varmaan ikuisuuden. Jos ihan oikein katoin kelloa, niin se oli jotain tyyliin kuus kun mentiin nukkumaan..
Aamulla oli ylläriylläri vähän oloja, ei kiva. Ja päivällä oli vielä vähän enemmän oloja, ei yhtään sen kivempi. :D Onnistuin myös tanssimaan niin villisti (ja vissiin aika pitkäänkin), että mulla on nyt niskat toista päivää TOTALLY jumissa.
No, tämä tästä tarinasta, toivottavasti taas pian uusiks. :p

Tänään sitten herätys oli 05.40 koska lähdettiin Vaasaan kattomaan Jussia. Menomatka kesti about 3 ja ½ tuntia, josta torkuin suuren osan.
Löydettiin aika helposti perille ja sielä se mies oli, aivan samanlaisena kun sillon kun Laura myi sen. Ainoo vaan, että se oli muuttunut hieman vanhemmaksi ja rungostaan pidemmäksi. Mutta oli se kyllä ihan just niin sulonen kun muistinkin. <3
Tän reissun jälkeen käytiin Tropiclandiassa, mikä oli aivan hukkaan heitettyä rahaa, koska ilma oli niin kylmä ja sielä ei ollut oikeen mitään 'tekemistä'

Paluumatka suju mukavasti paahtavassa autossa. Ajoin lähes koko paluumatkan ja kyllä alko ottamaan päähän tyypit, jotka ajaa jotain 80'ä satasen rajotuksella, arg.

Ei kommentteja: