tiistaina, heinäkuuta 6

Huomenna ois sitten lähtö kotiin, nyt kauheet pakkailut ja siivoilut meneillään. Oli pakko tulla pikapikaa postaamaan tää, koska tuotapikaa kone menee laukkuun ja sinne jää. :(

Tää työpäivä oli viimeiseksi kokonaiseksi työpäiväksi ihan kelpuutettava. Sää oli ihan semijees; aurinko paisto vähän ja oli viileää. Taaskaan ei ollut mitään älykiirettä, mutta kokoajan jotain pientä hommaa.
Piia lähti Morriksen kanssa taad Falsterbo'hun kisoihin ja Anna lähti mukaan. Sieltä ne sitten pääsi jonnekkin finaaliin, vaikka tuli yksi pudotus. Anna myös kerto, että usein finaaliin ei päästetä niitä, joille on tullut virheitä, mutta nyt Morris oli ainoa joka pääsi. Aika hyvin siis. :)

Käytiin viimeisellä ratsastuskerralla rauhallisella käynti maastolla Cuban kanssa. Johmi sai ikuistettua meistä jopa kauniin kuvankin. :D

Iltapäivästä olin vähän auttelemassa kentällä kun Frdde, Mikkis ja Juuli hyppäs hevosia. Mun tajuntaan iski taas, että dääm kun Fredde on taitava ratsastaja. Oli siis ilo kattella taitavia ratsastajia hommissa, ehkä itekkin vielä opin joskus.

Ei kommentteja: