sunnuntaina, heinäkuuta 4

Ihmettelen miten kaikki lipuu ohi.

Ihmeellistä miten paljon kykenee tekemään
ilman että tekee oikein mitään.

OIII, viimesiä viedään!! Kaksi ja puoli päivää, sitten alkaa matka kotiin. <3
Kovat on suunnitelmat loppukesäksi, saas nähdä mitkä niistä toteutuu. Eka viikonloppu ois tarkotus viettää Raumalla; ehkä Onnelaan tai jonnekkin kavereiden kanssa. Lauralta tuli tosin tänään viesti, että lähtisinkö mökille, mutta en osaa päättää mitä tahtoisin. :D Ois kyllä se Yyteri beach futiskin, johon tahtoisin kovin, mutta taidan jättää (tänäkin vuonna) väliin. Sit ois vähän Karkkila beach partya ja kisaviikkoa ja tämmöstä mukavaa. :p

Eilen oli aika perusmukava työpäivä; nätti ilma ja aika vähän hommaa.
Tur'asin taas Zicon ja tykästyin siihen vielä enemmän. Käytiin loppulenkistä vähän pyörimässä nurmikentällä ja poni oli aika mahtava. :) En vaan tajua miten niin 'pieneen' hevoseen mahtuu noin jäätävä takapään heittoistuin -liike. Laukassa varsinkin tuntu siltä, kun se olis kokoajan huitonut takasilla taakse tai tehnyt jotain muuta. :D Muttasiis hyvin meni ja tuli hyvä fiilis. Oli myös kiva päästä PIIIITKÄÄSTÄÄ aikaa edes vähän vääntämään ja LAUKKAAMAAN!! - Jos laukkaradalla menoa ei lasketa mukaan.

Tänään oli myös tosi chilli työpäivä, Piiakin palaili vasta iltapäivästä. Ei tehty oikeestaan mitään kummosta, normihommat ja the end.
Kävin tosin juoksuttamassa Zicon nurmikentällä. Se toimi niin kauan hyvin kun Johmi oli juoksuttamassa Gunia siinä vieressä.. Mutta kun ne lähti, niin siihen loppu Zicon keskittyminen. Mutta oli se poni ajoittain tosi kivan näkönen. En kyllä ihmettele yhtään sitä heittoistuin -tunnetta minkä koin ton laukassa; oli nimittäin välillä niin poukkivaa menoa juoksutuksessakin että huuhhuh. Mutta hassu tapaus. :)

Huominen työpäivä onkin aika mysteeri; Piia lähtee Morriksen ja Sambucan kanssa Falsterbo'hon kisoihin ja Mikkis lähtee mukaan. Anna ja Fredde ei vielä neljän aikaan ollut tullut takaisin niiden kisamatkalta ja kuulin jotain juttua, että hepparekan käynnistymisessä olis jotain ongelmaa.. Joten luultavasti Anna on meidän kanssa huomenna töissä - tai sitten me ollaan kolmestaan. Hevosten liikutuksestakaan en tiedä, mieluusti voisin kyllä vähän ratsastella. Kuluu päiväkin reippaammin. Toki vielä mieluummin lähtisin itse sinne Falsterbo'hon mukaan. :)
No, mutta huomenna näkee miten mennään.

Nyt jos jatkais hieman näiden työssäoppimistehtävien tekemistä. :)

Ei kommentteja: