maanantaina, heinäkuuta 5

Kesä meni äkkiä kuitenkin.

Tänään oli melko pitkäveteinen duunipäivä, joskin siltikin ihan mukava. Oltiin ihan täys työpäivä, vaikka kaikki hevoset olikin jo liikutettu 11 mennessä.

Piia ja Mikkis lähti Falsterbo'hon kisoihin siinä yhdeksän aikoihin, joten me jäätiin kolmistaan, koska Anna ei ollut vielä(kään) tullut. Fredden ja Annan matka pitkitty, koska hepparekka oli tehnyt jonkinasteisen stopin Saksassa - varmaan kovin mukava reissu. Yhden jäljestä kaikki oli kuitenkin kotiutunut kisoista.

Tur'asin tänään Aben ja Inan. Saatiin ohjeiksi työstää ne laukkaradalla hyviksi. Aben kanssa tää onnistukin hyvin, se oli todella mahtava! Liikku sopivasti eteen ja oli toosi hyvän tuntunen. Tehtiin taivuttelujen ja asettelujen lisäksi vähän väistöjä ja temmon muutoksia.
Inan kanssa ei oikeen sitten mennytkään niin putkeen, koska se oli kokoajan vähän skabaamassa Cian ja Tildan kanssa. Tuli sieltäkin - onneksi - hyviäkin pätkiä, mutta ei se itse työskentely oikeen onnistunut.

Tallille tuli tänään väliaikasesti asumaan Escape niminen heppa. Aamulla kovin mietin että dämmit, kun on tutun kuulonen elikko. Hetken päästä naksahti, että hetkonen, oiskohan se Anna-Julia Kontion hevonen. Niina sitten sano, että kai se on, kun kuulemma jonkun Piian valmennettavan hepo. Noin puolen tunnin kuluttua vahvistukseksi mun veikkaukselle Juuli marssii paikalle. Kaiken lisäksi katoin (Niinakin oli kuulemma kattonut samaa), että ei härreguud onko toi nainen heittänyt päälleen mustat kalsarilegginssit, mutta ei, ihan ratsastushousut ne oli. :D
Täytyy tähän kommentoida, että Juulilla oli aivan ihanan näköset saappaat. Enkä kuollaksenikaan muista niiden merkkiä tai muutakaan, mutta oli mageet.

On kyllä tälläkin reissulla ollut ymmärtämättään tekemisissä aika isojen ja TAITAVIEN nimien kanssa, että huhhuh. Vai että suurkisojen voittajia ja Ruotsin maajoukkueen johtaja. Puhumattakaan näistä hevosista!
Nyt täytynee myöntää, että on tää reissu ehkä antanut mulle hieman enemmän kuin mitä olen antanut ymmärtää. Luultavasti tajuan tän kaiken vasta kun pääsen Suomeen.

Jaik, huomenna ois kovasti tekemistä. JEPAJEE, pitää pakata! JA siivota. :( Tänään piti kovin kattoa vähän pois heitettäviä kamoja, mutta kappas, jäin koneelle. :D No, sain sentään aikaseksi tehdä lisää TO-tehtäviä.
Ai että, en voi uskoa, että oon pian KOTONA!!! <3<3

Ei kommentteja: