sunnuntaina, toukokuuta 2

Tungen sisää bileisii beesis kolme bissekeissii.

Ah, nyt on sekin vappu ja hässäkkäviikonloppu ohi, huh.

Vappu suju tosi rauhallisissa merkeissä. Hengailin kavereiden kanssa kaupungilla ja jatkettiin siitä sitten Makikseen. Kimi liitty meiän porukkaan hetkeks, kunnes sit lähettiin porukoiden kyydillä kotiin. :D
Vapusta ois voinut tulla ihan kiva jos porukassa ei ois ollu yhtä kitinämiinaa ja toista muuten vaan naama norsunvitulla olevaa.. No, tsiigailin sitten kun -96'set leikki vähän isoja lapsia ja oli niin olevinaan; "mä tykkään enemmän viinasta kun kaljasta". Nojustjoo.
Ois voinut olla kivempaa jos ois vaan suosiolla menny tsiigaan sitä Cheekkiä tai sit menny Lauralle hengaan.

Lauantaina alotettiin Matin synttärijuhlat Ooperissa neljän aikoihin. Vieraita tuli ihan jees paikalle (about 70kpl) ja oli ihan mukavaa - mullakin, joka olin selvinpäin. Oli tosi kiva nähdä äidin sisaruksia pitkästä aikaa ja taas tuli niin Virtasmaista settiä, että huhhuh. :D
Lähdin sitten juhlista kymmenen maissa kun alko väsyttään ja aamulla oli töitä. Porukat lähti siitä sitten vielä jatkoille Hoviin joskus 12 jälkeen.
Kuvia ei oo nyt laittaa, koska jätin kameran kotiin, dääm.

Tänään aamulla kämmättiin Lauran kanssa molemmat loistavasti. Laura oli töiden jälkeen nukahtanut ja mä sit taitavasti kattonut kelloa 06.50 ja miettinyt, et kun kello nyt on 05.50 ni saan nukkua vielä puol tuntia. :D No, lähettiin tallille sit puol kasin maissa.
Elikot ulos ja talli rediks, jee.

Matka Ypäjälle alko kuuden maissa ja täällä ollaan. :)

Ei kommentteja: