torstaina, toukokuuta 27

Päivä 4

Lyhyt postaus, koska päivä oli aika simppeli, enkä jaksais samoja juttuja toistaa päivästä toiseen.

Tallilla kaikki hommat suju tänään oikeen hyvin, missään ei mitään ongelmia. Alkaa pikkuhiljaa jo muistelemaan hevosten nimiä ja sisäistään näitä toimintatapoja.
Tänään tuli muuten uusi heppa, vissiin Freddelle. Joku ruunikko pv tamma, nimeä en muista. :D

Trimmasin tänään 9-vuotiaan Iinan. Alkulenkki oli aika tappelua, ei natsannut yhtään yhteen, mikä vaikeutti työskentelyä. Kentällä tms. alueella ois voinut sujua helpommin, mutta turilla oli hankalampaa kun on kokoaika liikkeessä ja mennään tien mukaan - eli ei voi mennä yht'äkkiä ympyrällä. Loppumatkasta kuitenkin sain ponin kulkemaan ihan jees, siltikin jäi kyllä vähän paha maku suuhun, mutta ehkä ens kerralla menee paremmin.

Työpäivä päätty about puol viis, eikä hajuakaan miks se veny näin 'pitkään', no väliäkös tolla.
Juteltiin hetki Mikkiksen kanssa ja sovittiin, että tehdään kuus päivästä viikkoa. Se kerto myös, että ens viikolla ois tarkotus viedä yhdeksän heppaa laukkaradalle laukkatreeniin ja vissiin myös me työssäoppijat päästään kuskiks. :) Samana päivänä pidetään päivä vapaata ja menään Lundiin shoppailemaan, saunds VERY good!!

1 kommentti:

Riina kirjoitti...

Oi ihanaa ois päästä itekki vaa heppojen kanssa touhuamaan päivästä toiseen, mut täytyy aluks tää peruskoulu käydä loppuun :)