maanantaina, toukokuuta 31

Päivä 7 ja 8

Päivä 7
Tänään piti mennä kisoihin, mutta ei mentykään, tarkkaa syytä en oikein tiedä.
Tänään oli aika peruspäivä, pitkäveteinen ja silleen. Perurutiinia rutiinin perään. Maalattiin puomeja ja niin edelleen.
Päivän kohokohta oli varmaan se kun kävin pikkumaneesissa irtojuoksuttamassa Tian ennen kun Piia meni ratsastamaan. Poni oli aika tykki ja hemmetin mageen näkönen kun paino häntä tötteröllä menemään pitkin maneesia. :)

Päivä 8
Tadaa, nyt niitä luvattuja kuvia! Ei niitäkään tosin ole kun pari - kiitos mun puhelimelle joka teki lakon, enkä saa kuvia koneelle.
Slinky, Skilla, Qim, Lyrian, Cuba, Tia, Pocalina ja Corris.

Tää päivä oli parempi kun eilinen, sai tehdä heppahommiakin, eikä vaan mitään puomien maalausta - vaikka sitäkin kyllä tehtiin.
Musta on tosi kiva laitella täälä hevosia kuntoon; harjata hyvin ja laittaa kaikki 'viimesen' päälle rauhassa ja harkiten. Yleensä alotetaan seuraavan hevosen laittaminen kun ratsastaja on lähtenyt edellisen kanssa, joten harvoin tulee kiirettä laittaa hevosta.

Päivä suju kuitenkin suht verkkaisesti tallia tehdessä ja hevosia laitellessa. Piia hyppäs vissiin viidellä hevosella putkeen, joten siinä sai sitten olla laittamassa, juoksuttamassa ja ottamassa niitä pois aika tahtiin.
Johanna alotteli ja kun se meni lounaalle, niin mä siirryin jatkamaan. Juoksutin Willyn, vein Piialle ja otin samassa Lyrian. Anna laitto Cuban valmiiks ja otti Lyrian pois, joten sain tallissa heti vaihtariksi Cuban, eli eikun juoksuttamaan. En tosin ehtinyt sitä montaa kierrosta juoksuttamaan kun Piia jo lopetteli Willyn kanssa ja sain sen Cuban tilalle.

Kaah, tylsä tällä hetkellä pitää blogia kun mitään ei tapahdu. Kaikki päivät on sitä samaa ja silleen. No, ehkä kun tulee taas kisoja ja silleen niin saadaan vähän vaihtelua - tai edes jotain extremeä - tähän arkeen.
Joten jaksakaapa lukea, kyllä tää tästä. :DKamala kun maailma on pieni - tai ainakin hevospiirit!
Tossa alkupäivinä meille esittäyty pikasesti yksi Jenna, joka tekee myös hommia Piialle (ei kokopäiväsenä). Aloin katteleen, et ompa tutun näkönen. Myöhemmin kun puhuttiin niin selvis, että se on mun tuttu ja, että oon käynyt niitten tallilla ratsastamassa erästä hevosta. :D
No, perjantaina sielä kisoissa näky myös yks tosi tutun näkönen tyttö, mut en osannut yhdistää ihan varmaks et kuka. Eilen sitten tää sama tyttö vanhempineen tuli tonne tallille ja sitten hoksasin; se likka oli toine niistä meidän tallijaksolla olleista TETiläisistä, heh. Se oli vissiin tullut koeratsastamaan Skillaa tms.
Ja eikös tänään sitten tallilla näkynyt eräs vuotta vanhempi kaksari, no eihän se ihme ole, koska sekin on työssäoppimassa Skånessa. Mutta sen seurana oli joku likka, joka käy/oli käynyt samalla tallilla Johmin kanssa, nice. :D
Tässä odotellessa, että ketäköhän vielä tulee vastaan ennen kun TO-jakso on lopussa.

1 kommentti:

Riina kirjoitti...

Kiva tuo talli :o :D