lauantaina, toukokuuta 29

Päivä 6

Tididii, tänään oli meidän ensimmäinen vapaapäivä! Yritetään pitää Johmin kanssa kaikki vapaat yhdessä, mutta se ei aina taida ihan onnistua. :(

Muttakuitenkin, tää päivä oli kaikessa lyhykäisyydessään vapaa. Me ei tehty yhtään mitään. Taino, nukuttiin about 12, pestiin pyykkiä, datailtiin ja käytiin kebabilla. Vähän oli hassua mennä sinne pieneen pitzeriaan ja pohtia, että mitäköhän ottais kun niin hyvin taitaa nää sanat ruotsiksi. Päädyttiin sitten ihan perus kebabiin, joka oli tooosi maittavaa. Vähän oli hassua lihaa, mutta tosi hyvää. Hintaa tuli jonkun 6,50e + 1,20e colatölkistä, ei paha.

Mun oli muuten aivan pakko tilata hööksiltä uudet pökät, jotka on näin btw. iiiihanaat!! Maksaa postikuluineen about 50e ja todentotta toivon, että saan ne joskus tänne asti. :D Ja arvatkaapas miksi, no menin toissapäivänä taitavana tyttönä iskemään perseeni juuri maalattuun valkoiseen puomiin. Sama kävi myös MOLEMMILLE nilkoille, jee. R.I.P Kingslandin mustat saapassukat.

Huomenna taas töihin kello seitsemän. Ei hajuakaan päivän ohjelmasta. Yritin Annikalta tiedustella (se oli tänään töissä), että mennäänkö me mukaan kisoihin, mutta en saanut vastausta. Ne on vissiin vähän isommat kisat kun noi nuorten hevosten pikkuskabat eilen, että saas nähdä.
Tidii, otan huomenna kameran mukaan, joten luvassa varmaan kuvia huomenna. :)

Ei kommentteja: