lauantaina, toukokuuta 8

Vaikka kuinka paljon tienais, tili tulee, tili menee.

Pariin viimeiseen päivään ei oo tapahtunut mitään ihmeellistä. Talli on sujunut jotakuinkin rauhallisesti ja oon hillinnyt itseni, vaikkakin muutaman nimeltä mainitsemattomat vois vähän skarpata näissä tallihommissa.

Tänään oli viimenen aamu- ja päivätalli ennen neljän päivän lomaa. :) S-M heitti mut Loimaalle, josta jatkoin junalla Toijalaan. Sieltä mummu ja Ulla tuli hakemaan mut Lempäälään. Käytiin Kimin (ja porukoitten) kanssa Parkissa vähän shoppailemassa. Siitä sit matka jatku kohti Raumaa. Perillä oltiin about ysin aikaan ja nyt vähän väsyttää. :D
Parkista mukan tarttu suuuuri Stadiumin treenikassi tms. johon sitten aion tunkea KAIKKI kamat mitä tuun sielä Ruotsissa tarvitsemaan.
Vähän jo alkaa oleen levottomat tunnelmat, koska lähtöön on aikaa aika tasan kaks viikkoa ja tää on vimmenen kerta ennen sitä kun oon kotona.. Vieläkään reittisuunnitelma ei ole täysin varma ja Piialle ei oo ilmotettu tarkkoja aikoja. Tosin aikojen tarkkuudesta ei voi olla varma, koska kuitenkin ollaan Johmin kanssa niin proo-suunnistajia, että löydetään ittemme jostain ihan väärästä paikasta. Tarkotus ois kuitenkin lähteä Turusta laivalla (med Soppa) Tukholmaan, siitä junalla Lundiin, josta joku sitten meidät hakee Skåneen..
Löysin Stadiumista myös ihkut Reebokin kengät, jotka makso vaan 9,90e :)

Tän viikon saldo lyhyesti ja ytimekkäästi on VÄSYMYS! Joka aamu kun herää 15 vaille kuusi ja menee nukkumaan kymmenen maissa, niin alkaa jo vähän olla väsy. Seittemän tunnin yöunet ei vaan tahdo riittää, mutta aikasemminkaan en saa aikaseks mennä nukkumaan. :/
Oon myös miettinyt paljon tota Ruotsin reissua. Siis KAKS VIIKKOA, oikeesti kaks viikkoa!! Siihen mennessä meen pitäis myös tyhjentää meidän kämppä ja mulla ei oo oikeesti hajuakaan minne tungen mun kaikki kamat. Himassa on kaikki paikat piukassa tavaraa ja opistolle en oo niitä kyllä jättämässä, koska ei oo "hiiri-vapaata" paikkaa.

Ainiin, pakko vielä jakaa tämä niin huvittava rangaistus -viikko teidän kanssa. :D Opistolla on nyt ollut vissiin joku tehoratsia, koska aika monet on saanut rangaistuksia millon mistäkin syystä - myös meidän luokalle on niitä tullut.
TQ sai kirjallisen varotuksen ja keskuteluajan terkkarin kanssa siitä, kun sillä oli hallussaan alkoholia ja aivan selvästi alkoholi-ongelma.. Soppa sai pelkän kirjallisen samasta asiasta. S-M sai jotain kitinää siitä kun oli ostanut TQ'lle noi juomat. :D
Kuulemma kolme 08 pk'ta sai asumiskieltoa kun kämppä oli liian sotkunen. Myös meitä ja naapurikämppää uhkailtiin kaikkia kirjallisella, jos ei kämpät siistiinny. Meillä ei kyllä ees ollut mitenkään kauheen sekasta. Paskasta joo, mut lattia näky ja siitä oli kuitenkin alle viikko kun viimeks oltiin imuroitu, pesty lattiat ja muutenkin siivottu.

Ei kommentteja: