perjantaina, toukokuuta 21

Anteeksianteeksi kovasti, kun en ole kirjoitellut hetkeen. Ollut vaan niin kauheesti tekemistä ja tsilleen.

Eilen oli aika chilli koulupäivä. Kaks tenttiä ja lukion kurssivalinnat sekä YO-ilmottautumiset. Aika hyvin sain kursseja ja ilmottauduin sitten ruotsin ja matikan kirjotuksiin, syksyllä nähään mitä siitäkin tulee.. Ruokinnan suunnittelun tentti meni vähän niin ja näin, ainakin niin että läpi pääsee. :D Yritystoimintakin meni ihan semijees, en vaan ehkä löytänyt oikeita vastauksia EU-tuki hakemus -lehtisestä, no mutta who cares?
Muuten ollut kyllä tosi kiirettä kaikkien asioiden hoitamisien ja pakkaamisten kanssa. :/

Kävin eilen ratsastamassa Judella vikaa kertaa ennen laidunkauden alkua. Kierrettiin hiittis kerran ja poni oli ihan tuhmis ja yritti mennä kokoajan tosi kovaa. :( Käytiin myös yhdessä lätäkössä kavereiden kanssa vähän laukkailemassa. :) Petra toimitti hovikuvaajan virkaa.

Käytiin myös eilen illalla vähän grillailemassa ja viettämässä laatuaikaa tyttöjen kanssa. <3 Hynde, Juulia ja S-M puuttu porukasta, koska ne lähti jo torstai päivällä kotiin. No, mutta oli tosi kivaa viettää aikaa yhdessä, koska ei kuitenkaan nähdä yhdeksään viikkoon.

Heräsimpä tänään seitsemän aikaan, puin päälleni ja menin syömään. Siitä suuntasin tallille ja sitten ratsastustunnille.
Ekan tunnin menin kentällä Ilellä. Käytiin alkuverkka maastossa ja sielä sitä sai oikeen pidellä, mutta ottappas vaan kun päästään kentälle niin meikä punkee hiki virraten ja eläin ei liiku sitten yhtään minnekkään, huoh. Kuten arvata saattaa se tunti ei mennyt kovin hyvin, koska en saanut sitä elikkoa liikkumaan sen vertaa eteen, että olisin voinut ratsastaa sitä edes jonkinasteiseen peräänantoon. Ilkka on kyllä ihan top -listan kärjessä tässä tahmeudessaan.
Tokan tunnin menin Kopsulla. Kierrettiin hiittis, jonka jälkeen käytiin hyppäämässä pari maastoestettä. Oli tosi kivaa, ilma oli nätti ja silleen. Ainoo vaan, että me ei päästy hepan kanssa ihan yhteisymmärrykseen siitä mistä kohtaa lähdetään hyppäämään. Hypättiin muutaman kerran pari tukkia ja sitten bankettia.
Tuntien jälkeen tuli vähän kiire laiduntalouden tunnille, jota ei sitten loppuviimeks ollut kun olis ollut vaan 3 oppilasta paikalla.

Pakkailin kauheessa kiireessä mun kamoja kämpillä. Äiti tuli hakemaan mua ja mentiin siitä sitten Turkuun vähän shoppailemaan. Ostin parit shortsit, pari toppia ja kengät.
Nyt on kauhee pakkaus- ja järjestelyrumba meneillään kun huomiseen mennessä pitäis olla kaikki kamat oikeilla paikoillaan plus pakattu kamat ruotsin reissua varten, koska laiva lähtee huomenna kahdeksalta.

Just tällä hetkellä fiilis on suoraansanottuna PASKA. Mua väsyttää, oon kipeä, ahdistaa ja aika vaan yksinkertasesti loppuu kesken. Vielä ois vaikka mitä tehtävää, mutta epäilen, että en jaksa valveilla niin kauaa, että ehtisin tehdä kaikki. :/

Ei kommentteja: