tiistaina, toukokuuta 18

Olen hyvin kiukku nyt, murr.

Tää koulupäivä oli hyyyvin chilli.
Ekalla tunnilla piti olla laiduntaloutta, mutta koska ei oltu tehty yksiä powerpoint -esityksiä (jotka tuli 'läksyksi'), niin opettaja lopetti tunnin ja laitto meiät kämpille tekeen sitä. Tehtiin sitten terhon kanssa about 20min esitystä aiheesta eri hevosten ja hevosryhmien laidunnus. Sen jälkeen lähettiin haimiin kattomaan pikkupikkukaksarien ratsastuskoetta. :D Ehdittiin kaks ryhmää kattoa, kunnes piti taas lähteä tunnille.
Toinen tunti oli ruokinnan suunnittelua, joka oli n. 3kk tauon jälkeen vähän hakusessa.. Saas nähdä mitä torstaisesta tentistä tulee. :D
Iltapäivällä piti olla Nanningin valmennuksia, mutta ne oli peruttu lento-ongelmien takia, joten meillä oli iltapäivä vapaata. :D

Sisko piti meille (minä, Terho ja Maria) ratsastustunnin keskikentällä kolmen aikaan. Mentiin jotain väistätyksiä sisälle ja semmosta. Jude ei mennyt ihan kauheen hyvin ja sille iski välillä kauhee juna -vaihde päälle. Yritä nyt siinä sitten saada poni kulkemaan rennosti ja rauhassa kun toinen vaan puksuttaa täyttä häkää eteenpäin, huoh. Sain myös kuulla, että mulla on jäykät lonkat, joten eiköhän vaan venyttelemään, not nice.

Illalla sitten käytiin kuskaamassa gaattorilla meidän tavaroita Puolukan varastokoppeihin ja nyt meidän huone on ihan empty (ja sekainen). :( Vähän ratsikoululaiset hymyili meidän muuttokuormille kun huristeltiin vitosen kentän ohi, kolmesti.
Mutta syy siihen miksi oon kiukku, on eräs meidän kämppäläinen. Sain tänään kuulla, että sillä oli ollut taas yövieraita viime viikonloppuna, kaikkien tietämättä ja muilta mitään kysymättä. On se kumma kun ei sen pieneen kaaliin mahdu, että niitä jätkiä ei tarvii raahata tänne. Ei siinä jos ois eka kerta, mutta kun ei ole.

Ja on myös kiukku nro kaksikin. Nimittäin, meiltä ei tule suihkusta kunnolla lämmintä vettä, vittu. Tää vika ollut jo jonkun aikaa, mutta kunnossapito ei vaan saa sitä korjatuks. Tosi häävi käydä suihkussa kun hetken tulee lämmintä ja sitten se kylmenee aste asteelta jääkylmäks. Hmh.

Ei kommentteja: