sunnuntaina, toukokuuta 9

'Cause we wanna live the life of the rich and famous.

Tänään on ollu aika chilli päivä - niinkun lomalla kuuluukin. :D

Heräsin siinä puol kympin aikaan laittamaan aamupalapöytää valmiiks, ihan näin äitienpäivän kunniaks. Syötiin myös vähän kakkua. Sen suuremmin ei meillä tänä vuonna äitienpäivää juhlittu. Ei ihan olla enää Kimin kanssa siinä iässä, että askarreltais kortteja tms. Ehkä se ei haittaa mamia, koska nytkin meidän laatikossa lojuu kasa mun ja Kimin tekemiä kortteja..
Menin aamupalan jälkeen vielä nukkumaan ja heräsin vasta lounaalle. :D

Kävin myös Eurajoella harjottelemassa peräkärryllä peruuttamista ja Matin avustuksella tajusin idean nopeesti. Enää vaan pitäis saada varattua se BE'n inssi, niin sais sen väliaikasen kortinkin joskus. :D Enhän mä oo ajellu kun kolme kuukautta tollasella paperilippusella.

Illalla menin käymään Lauran kanssa tallilla. Ajoin Helmin ja se ratsasti Stormurilla. Mentiin pieni maastolenksu ja oli ihan kivaa, vaikka olikin huisin kylmä. :/
Lupauduin liikuttamaan Stormurin nyt maanantaina ja tiistaina. Tosin en taida uskaltautua sen selkään kun en vaan osaa ratsastaa sillä. :D Joo, musta ei tuu issikkaratsastajaa. Voin käydä vähän maastoilemassa Baldurilla, mut kenttätyöskentelyyn niiden kanssa musta ei oo.

Aikani kuluks kokosin pienen kuvan muutamasta ratsastusvarusteesta, joka mun ON PAKKO SAADA! Listaan voisin lisätä vielä parit housut ja kypärät. :D
Kuvasta puuttuu 53e hintaiset Roeckl Suprema hanskat sekä 69e hintaset Kingslandin tennarit, kun en jaksanut lähteä muokkaamaan niitä alkuperäsiä kuvia..

Nyt taustalla soi Lady Gagan The Remix albumilta The fame. :) Tykkään tästä "levystä" kovin. <3
Propsit Kimille kun se latas sen mulle. :)

I can't help myself
I'm addicted to a life of material
It's some kind of joke
I'm obsessively opposed to the typical

Ei kommentteja: