keskiviikkona, kesäkuuta 30

Kymppifiilis!

Otsikko kertoo kaiken.
Nyt on käynyt juuri niinkuin pelkäsinkin; aika loppuu ja alan pitää olostani täälä. Toisaalta kaipaan kyllä kotiinkin eli tässä on puolensa ja puolensa. No, 37 päivää takana ja 6½ edessä - reilusti voiton puolella siis!

Eilen kuitenkin oli aivan super päivä, josta jäi tosi hyvät fiilikset. :) Kaiken lisäksi tää meidän uusi työssäoppija - Niina - on kovin mukava. Harmi vaan, että ei ehditä tätä reilua viikkoa kauempaa kaveerata.

Eilisessä työpäivässä ei sinällään ollut mitään erikoista, mutta ratsastukset suju kovin hyvin -> tuli hyvä mieli -> kaikki oli kivaa ja mukavaa. :)
Ensiksi olin tur'illa Cialla, jonka selässä olin ensimmäistä kertaa. Yllätyin tosi positiivisesti kun se oli niin kivan tuntunen; kevyt kaikinpuolin. Ei se nyt kokomatkaa missään täydessä peräänannossa kulkenut, mutta oli niin mukava että jo senkin takia tuli kiva fiilis.
Tur'asin myöskin Cuban - yksin. Oli kiva mennä yksin kun sai päättää tahdin ja tehdä pysähdyksiäkin ilman että jäi porukasta. Cubakin oli tosi hyvän tuntunen ja kevyempi kun aiemmin. Tehtiin eräällä aukealla suoralla hieman pysähdyksiä sekä väistöjä ravissa ja käynnissä ja oli mukavaa. :)

Tänään meillä oli sitten työssoppimisjakson VIIMEINEN vapaapäivä - joka me käytettiin ahkerasti dataillen.
Heräsin siinä puol 11 aikaan tai oikeestaan jo ennen sitä kun en jaksanut enää nukkua. Käytiin vähän kebabilla, tehtiin TO-tehtäviä ja datailtiin.

Oon nyt herännyt aivan törkeen monena yönä 05.25 sekä muutamina muina aikoina viiden ja kuuden välillä. Usein kuitenkin just tasan toi 05.25 - MIKSI? Mitään ääniä ei tollon kuulu, joten niihinkään en voi herätä. Alkaa vähän pelottamaan tää juttu. :D

Ei kommentteja: