tiistaina, kesäkuuta 1

Päivä 9

Dag 9 ja hyvin pyyhkii. Vielä viisi viikkoa ja päivä jäljellä niin pääsee takasin suomeen. :)

Tää päivä oli kuitenkin aika kiva, onneksi - koska en ehkä kestäis enää kauheen montaa ykstoikkosta päivää.
Aamupäivä kulu toosi nopeesti. Piia ja tytöt ratsasti kaikki hevoset jo aamupäivällä, joten iltapäivän ohjelma jäi aika tyhjäksi. Kuitenkin aamutallin jälkeen oli täys hyörinä päällä perusaskareissa ja hevosten laittelemisessa. Tehtävää tuntu olevan kokoajan ja oli siinä ja sinä, että ehdittiin pitämään lunchi siinä 12 aikaan.
Ja tietysti koska aamu alko niin hyvin, niin iltapäivä oli aivan tylsä. Ei oikeen ollut mitään kunnon tekemistä, joten kamojen putsaamisen ja perusduunin jälkeen tehtiin niitä paskahommia; pestiin karsinoiden seiniä.

Ennen kun lähdin Ruotsiin niin olin ihan, että JES, Piia Pantsulle työssäoppimaan, tästä ON TULTAVA mahtavaa. Kuitenkin ihan perustallia ja hevosten käsittelyä tää on tähän mennessä ollut (lukuunnottamatta niitä kisoja), omat odotukset oli vaan vähän turhan korkeella. No, ehkä tää tästä. Takana ei tosiaan oo kun vasta yhdeksän päivää, joista yks vapaa.

Töiden jälkeen oltiin Johmin kanssa taitavia englannin puhujia ja selvitettiin meidän vuokra-asiat, oikeesti! Tultiin jopa ymmärretyiksi, vaikka mun puhe oli välillä vähän töksähtelevää - onneks Johmi pelasti joitakin kohtia. :D
Kuitenkin, lähdetään pois siis 8 päivä heinäkuuta. Asutaan samassa huoneessa ja näinollen Niklakselle oli ihan ok, että maksetaan vaan yhdestä huoneesta. Eli koko meidän asuminen tulee maksamaan 3400 SEK, joka on n. 170e per naama. :)

Huomisesta ohjelmasta en oikeen tiedä. Anna kävi iltapäivällä pakkaamassa hepparekan, joten ilmeisesti mennään sinne laukkaradalle. Tosin se vei sinne kisasuitsia, mutta ei kukaan oo mistään kisoista puhunut. Eli otappa nyt selvää. Ois kyllä tosi mahtia jos mentäis huomenna, koska 1) pääsis todennäkösesti hevosen selkään ja 2) mentäis todennäkösesti Lundiin shoppailemaan päivällä.

Nyt on oikeestaan tää koko meidän jo mennyt TO -aika ollut tosi synkkää, tuulista ja satanut. Katteltiin Lundin säätiedotusta ja huominen näyttäis aika hyvältä - iltapäivällä 19 astetta lämmintä ja aurinkoa! Ja eikun vaan paranee; perjantaina 22 astetta!

Ei kommentteja: