keskiviikkona, kesäkuuta 2

Päivä 10 - tidii!

Tasan päivä kymppi, tasan viis viikkoa jäljellä. Ai miten niin muka lasken jotain päiviä? No ei täällä ihan niin kurjaa ole, kunhan pidän vähän lukua. :D

Tää päivä oli kyllä yllättävän mukava.
Aamupäivällä siivosin jopa yhden karsinan, vein heppoja kävikseen ja tarhaan. Sitten pidettiin pieni pulla-juoru -tauko ja kateltiin listaa. Ja jippii, saatiin jopa yhdet hevoset tourille! Sitä ennen tosin minä ja Johanna käytiin maalamassa pari puomia. Aivan varmasti kun täältä pääsen, niin en tahdo edes nähdä tai kuulla sanaa maali.
Muttasiis, turille lähdin Lyyrianin kanssa. About 2/3 matkasta se kulki kivasti korvat tötteröllä välittämättä pätkääkään musta tai mun pyynnöistä.. Loppumatkasta sitten löydettiin jonkinasteinen kultainen keskitie ja sain sen kulkemaan ihan semijees. Oli tosi ihanaa olla ratsastamassa; aurinko paisto, maisemat oli nättejä ja kaikki oli aaikast perfect.
Tallille kun päästiin niin otin kamat pois, pesin ponin ja syöttelin vähän auringossa. Sitten tehtiin 'päivätälli', eli paskat pois karsinoista, vesien täyttö ja väkirehujen jako - jonka jälkeen päästiin lunchille.

Iltapäiväksi meillä ei sitten oikeen ollutkaan mitään tekemistä, koska Piia, Fredde ja Anna lähti ajamaan kohti Tukholmaa ja kisoja (sitä varten Anna pakkaili eilen hepparekkaan suitsia). Mukaan matkalle lähti neljä hevosta; Lyyrian, Ina, Cuba ja Willy. Mutta meidän onneksemme Anna oli tehnyt listan tehtävistä asioista; ikkunoiden, karsinoiden ja hevosten pesu, ikkunan korjaaminen ja jotain muuta jippiijippii minätahdontehdätämän -hommaa.
Keräiltiin Johmin kanssa vähän tiiliä tarhasta, kun ne ystävällisesti tulee sieltä maan alta esiin.. Siitäkös sitten lähti shitting brix -läpät. :D Pohdittiin myös, miten retardiaparikäsiä me ollaankaan, kun kaikki tehdään vissiin väärin; Johmin laittamaa satulaa muutellaan, mä kuljen liikaa hevosen edessä kun lastasin tänään ja plaplaplaplaa. Ei meistä vissiin oo kun näihin paskahommiin. Mistä tulikin mieleen, että aivan perseestä, että se on lähes poikkeuksetta ja aina ne työssäoppijat/työharjottelijat/TET'iläiset tms. jotka saa kaikki paskaduunit. Okei, ymmärrän että on asioita jotka pitää tehdä, mutta mun mielestä myös tallin muu henkilökunta vois osallistua näihin hommiin sen istuskelun ja juoruilun sijaan, mur.

Iltapäivällä oli myös tosi kivaa kun Johanna lähti esittelemään meille Flyingen tiloja ja läheltä ne olin MAHTAVAN UPEET! Oikeesti. Vanhoja, isoja rakennuksia sielä täällä, wau - ei voi muuta sanoa. Käytiin yhdessä tallissa sisällä ja se käytävä oli varmaan ainakin 5m leveä ja muutenkin tilaa oli vaikka muille jakaa, tosi siisti ja käytännöllisen olonen (muut tallit oli sitten vissiin vähän pienempiä). Pitää kyllä joku päivä käydä tuola uudestaan ja ottaa kuvia, niin saa tänne postailla niitä. :)

Tänään oli myös ihan über mahtava ja kiva ilma. Aurinko paisto, KESÄ TULI ja päivällä pysty olemaan kevyesti topilla. Kiitos aurinko kun poltit olkapääni.

Huomenna sitten vapaa! Suunnataan Lundiin shoppailemaan Johmin kanssa. Saas nähdä mitä siitäkin tulee. :D

Ei kommentteja: