keskiviikkona, kesäkuuta 9

Päivä 16 ja 17

Päivä 16
Tänään oli ihan perus työpäivä; aamu meni nopeesti, mutta iltapäivä mateli. Mitään kummosta ei tapahtunut, siksi en jaksanut eilen edes postata mitään.

Ratsastin Cuban tur'illa ja ai että tykkään siitä hevosesta. :) Jotenkin kaikki vaan natsaa ja sillä on kiva mennä. Tekis kovasti mieli pyörähtää sen kanssa kentällä, mutta se taitaa jäädä vaan haaveeksi.
Mitä nyt tätä näiden hevosten liikutusta oon seurannut, niin pääosin mennään maastossa ja hypätään kentällä. En muista, että oisin nähnyt kovinkaan montaa kertaa ketään tuola kentällä tuuppaamassa. Toisaalta, onhan se ihan kiva, että maastoillaan paljon; maisemat ja pohjat vaihtuu, mutta mun mielestä välillä tulis mennä myös hieman 'rennommin'. Eli ei aina vaan työstää, vaan välillä vähän vapaammin. Mietin myös, että jos ei olla päästy useempaan kuukauteen tekemään laukkatreeniä Flyingen laukkaradalle pääntaudin takia, niin miks sitä ei tehdä maastossa? Täälä kun on pitkiä ja hyväpohjasia reittejä vaikka muille jakaa. No, mä oon ehkä väärä ihminen arvioimaan muiden toimintaa, varsinkin tässä asemassa.

Jouduttiin olemaan töissä n. puol viiteen, kun Anna lähti ajamaan Inaa Puolaan, missä Piialla on sitten jotkut kisat. Otettiin autosta turhat rojut pois ja pakattiin se, ja tähän meitä jäi viis ihmistä + Anna.. :D

Työpäivän jälkeen käytiin tossa meidän kämpän viereisessä kotileipomossa. Ostettiin vähän karkkia ja toscakakut. Kovasti se mummeli yritti jotain puhua, mutta kun ei ymmärretä niin ei ymmärretä, eikä se vissiin puhunut englantia.

Päivä 17
Taas aika peruspäivä, tosin oli hieman extremeäkin mukana. ;)
Olin taas tänään Cuballa tur'illa ja tänään meni vielä kivemmin kun eilen, hyvä mieli. Mentiin semmonen ihan kiva ravilenkki, vähän vaihtelua siihen normaaliin lenkkiin.

Siivoiltiin taas yhtä ulkovarastoa ja härrekuud kun sitä tavaraa on kerätty. Kaiken maailman rakennusjämät sai kyllä lentää roskakonttiin, toivotaan että kukaan ei niitä koskaan tarvitse.
Kesken meidän siivouksen Mikkis huutaa kentältä, että ori irti, juoskaa, toimikaa tms. Siinä sitten lähdettiin juoksemaan sen osottamaan suuntaan ja pysähdyttiin kattomaan, että niin missä. Eikös sieltä kentältä tuu huutoa, että toimikaa plaplaplaa. Nojoo, tiedän että pitäsi toimia, mutta olis kiva ensiksi paikantaa joku suunta minne lähteä juoksemaan. Tai no, onhan se ihan jees juosta jonnekkin päämäärättömästi ja kirota et hitto, se ori on tuola toisessa suunnassa.
No, Piia oli siis tippunut Morrikselta, ei hajuakaan että mitä oli käynyt, mutta sielä se mies juoksenteli vapaana. Oikastiin Johmin kanssa laitumen poikki kun nähtiin sen pysähtyvän. Yks Jenna oli sitten ennen meitä ehtinyt ja ottanut sen kiinni - onneksi. Jenna vei Morriksen Piian luo vähän matkan päähän ja me lähdettiin jatkamaan varaston siivousta.
Tein myös kivan löydön kun heitin konttiin tavaraa; vaatepussi, josta tuli ulos ratsastushousut. No, ingnorasin ne ja toisella kerralla pyyhkäsin kättäni niihin kun oli jotain likaa kädessä. Katoin hetken, että oho, joku on heittänyt Equilinen ratsastuspöksyt roskiin. Katoin sitten tarkemmin; TAKATASKULLISET EQUILINEN (joita oon kuolannut ehkä jotain sata vuotta) housut ja vielä ehjätkin. Tsägällä löysin vielä toisetkin ehjät samanlaiset kun siirtelin niitä vaatteita. No, saatiin Johmin kanssa hyvät ratsastushousut, jotka on vielä kaikenlisäks ainakin mulle lähes sopivat - ehkä inan liian isot, muttei roiku.

Huomenna vielä töihin, mutta perjantaina saa olla vapaalla, jes. :)

Ei kommentteja: