maanantaina, kesäkuuta 21

Päivä 25-29

Nyt pitää kyllä sanoa, että hyi häpeän! Syystä x en ole saanut aikaiseksi postailla tänne mitään, vaikka olisin voinut. Muttahei, laitan mukaan kuitenkin muutaman kuvan. :)

Well, tallissa mennyt ihan normisti. Vähän ratsasteltu ja hoidettu heppoja. Oli tosi kiirettä pari päivää, mutta tasottu siitä sitten.

ILOISUUSAIHE NRO 1 on se, että se 200e palautu mun tilille, jesh. :)

Piia oli eilen Dagstorpissa kisoissa. Alotettiin talli puol seittemän, jollon sitten mulle ja Johmille selvis, että me ei päästä mukaan vaan jäädään tekemään tallia. Jippii, jätetään retardkäsiaparit talliin, kun ei ne osaa mitään. :DD No, todellisuudessa meidät varmaan jätettiin ihan siksi, että jonkun piti kuitenkin jäädä ja me kaks kun ollaan aika liimattuja toisiimme..
Oli kuitenkin tosi kivaa olla kaksin ja tehä hommat omaan tahtiin plus, että kukaan ei ollut kattomassa!! Oli kovin vapauttavaa. Varsinkin kun tätä edellisenä päivänä Mikkis anto vähän palautetta kuinka tehdään työt vähän niin ja näin (plus oltiin heitetty 100 000 geopat kentälle kiviä ja plaplaplaa). Joo, just niin. Se, että JOS me mukamas tehdään huonoa työtä, niin siitä vois mainita sillon kun virhe tapahtuu eikä vaan kattella vierestä. Epäilen tosin että kyse on vaan siitä, että me tehdään asiat eri tavalla kun se haluaa. Niin, ja kentälle ei kyllä ainakaan tarkotuksella oltu mitään kiviä heitelty. Keräiltiin niitä geopat -kuituja sieltä kentän ulkopuolelta pääosin käsipelillä, että aika epätodennäköstä. Mutta jos ei jonkun naamasta tykkää, niin tietystihän siitä löytää aina jotain negatiivistä.

Muttasiis, kävin tur'aamassa Skillan ja se oli aikas kiva. :) Alussa toosi jees ja oli mukavaa. Lopussa sitten tapahtui naps ja se alko roikkumaan vasemmassa ohjassa.. Sitkeesti sitten koitin ratsastaa sitä irti siitä ja jokseenkin onnistuin..

Ja juur kun oltais saatu Johmin kanssa hommat iltasapuskoja vaille valmiiks, ni fuck, heinä loppu ja kanttipaalia ei saatu muutamaa metriä edemmäs liikkumaan. No, hakeehan noi muutkin ne paalit trukilla, miksei me? No, se trukki oli toiminnoiltaan aika peace of cake. Aika saman tyylinen kun se traktori millä me ollaan opistolla ajeltu. Mutta koska tämä trukkipa vetelee viimesiään, niin arvatkaapa vain käynnistyikö se, no ei. Ei edes luvannut käynnistyä. Hetken päästä kun koitin uusiks, niin lupaili jo ja lopulta sainkin sen käyntiin, JES! Oli tosi hassua ajaa sitä, kun ohjaavat pyörät oli takana. Välillä tuntu, kun se olis slaidaillut.. :'D Jäin sitten kivasti jumiin sinne märälle mutaselle nurmikolle (Katriina onneks tänään kerto, että ei ois ollu mitään uutta jos se ois sinne jumahtanut), ei liikkunut eteen, mutta taakse kyllä. Lopulta sitten sain kunnialla sen paalin sille osoitetulle paikalle ja saatiin työpäivä päätökseen. :)

Tänään olikin sitten ihan tooosii rento päivä. Kisoissa olleilla hevosilla oli vapaapäivä, joten liikutettavia hevosia oli about 10. Saatiin tehdä hommia aikalailla rauhassa. Tänään tuli myös uusi heppa, joku 5 vuotia tamma Tilda - joka on yhtä puskasta tulleen olonen kun Madonnakin. :D

Selviteltiin äitin kanssa vähän meidän laivamatkoja ja se varas meille sitten liput Vikingille, hyttiin joka on autokannen alla. :'DD Hytissä ei oo vessaa eikä suihkua - jee. Ja näin kämänen hytti vain ja ainoostaan siksi, että missään muualla ei ole 7.7 iltalaivalla tilaa - paitsi A-luokan hytissä, nou thänks. No, ihan mikä vaan kivan hintanen kelpaa - kunhan vaan täältä pääsee pois.





Enää tavallaan (koska tää työpäivä ohi ja 7 päivä tehdään vaan puol päivää ja lähdetään sillon) kaksi viikkoa jäljellä!!
Nyt oon jo onneks keksinyt jonkun verran tekemistä tähän tylsään arkeen. Oon ollut todella ahkera ja lenkkeillytkin jonkun verran! Kesäkuntoon 2010 (tai edes 2011), joohan?

Ei kommentteja: