keskiviikkona, kesäkuuta 16

Päivä 24

Tidii, tänään ihan tykki shopping daayy. Ja kaikenlisäks sain opistolta 300e ruokarahaa ja 140e palkkaa lomituksesta. :)

Lähettiin yhdeksän aikaan bussilla kohti Lundia. Kierreltiin sielä vähän kauppoja ja silleen. Taas löyty henkasta ja maukasta toosi kivoja vaatteita ja oli aletkin vielä. Ja nyt lupaus, mitä en tahtoisi tehdä. EN OSTA ENÄÄ YHTÄÄN MITÄÄN KOTIINVIETÄVÄÄ TÄÄLTÄ! Piste. Koska mun laukkuun ei aikustenoikeesti mahdu pian enää mitään ja/tai sitten siitä tulee aaaivan liian painava.
Mukaan tarttu kuvissa ( jostain syystä ne näyttää tosi tyhmiltä ja rumilta, mutta oikeesti aika ihkuja) olevat vaatteet sekä bikinien alaosa ja rintsikat (= 12e). Yhteensä rahaa koko reissulla meni melkeen 100e, mut hei, se on massii vaan.
Ostin sitten myös Robin Hobbin kirjan nimeltä The Dragon keeper. Saas nähdä mitä tulee kun yritän lukea englantia. :D

Lundin reissun jälkeen istuin hetken paikallani ja lähdin noin kuuden kilometrin kävelylenkille. Otin kameran mukaan ja napsin lähes 200 kuvaa - joista tosin poistin valtaosan. Juuri nyt en jaksanut niitä muokata, mutta huomenna olisi luvassa sitten kuvia täältä ja Lundista. :)







1 kommentti:

Riina kirjoitti...

Oi aivan ihania korviksia ja kaikkee muuta oot ostellu :o :)