lauantaina, kesäkuuta 5

Päivä 12 ja 13

Hiphei, hyvin pyyhkii. :) Töissä on ollut ihan sika mukavaa ja rentoa. Tämän lisäksi päivät on ollut aurinkoisia ja on tullut saatua pientä rusketusta - ja punoitusta - pintaan.Eilen ei oikeestaan tehty 'pakollisten' töiden lisäksi paljoa muuta. Johmin kanssa hinkutettiin yhden karsinan seinät ja siinä se. Pidettiin myös tuntia pidempi lounas, koska päivällä oli aika lämmin ja hommaa ei oikeen ollut - tai oishan sitä keksimällä voinut keksiä.
Kävin Auroralla tur'illä Annikan ja Abben kanssa, oli jälleen aika mukavaa. Voisin mieluusti ottaa samanlaiset maastot Ypäjällekkin, kiitos. Pääosin mentiin ravilla koko lenkki, mutta otettiin myös vähän laukkaa. Taas alku oli yhtä dimdamdim, mitäs tässä nyt vähän hölkötellään -tyylistä menoa, mutta lopussa päästiin tekemään jotain hommiakin - miksi aina ja lähes poikkeuksetta aina lopussa sujuu paremmin? No, mulla on onneks vielä monta vuotta aikaa oppia ratsastamaan. :)

Kävin eilen myös irtojuoksuttamassa Corriksen - ja itseni - pikkumaneesissa. Homma oli aika yksinkertaisesti se, että Corris juoksi toiseen päähän ja pysähty. Mä juoksen sinne ja laitan sen liikkeelle, niin se juoksee taas toiseen päähän ja pysähtyy, huoh.Tänään oli vielä jopa ehkä eilistäkin rennompi päivä - ihan kun me muutenkaan niin kovasti töitä jouduttais tekeen.. Pidettiin jopa reilun parin tunnin mittanen lounas ja käytiin kaupassa.
Irtojuoksutin Auroran ja Cian (eri kerroilla). Oli mukavaa kun ei joutunut itte juoksemaan, vaan sai kattella kun ponit vähän pöllöilee ja purkaa energiaa. Oli ne molemmat myös aika siistin näkösiä kun ravailivat häntä tötteröllä. Molemmille tuli juoksemisten jälkeen hiki, joten pieni huuhtasu ja sitten kävin syöttelemässä molempia. Tosin Auroran syöttely jäi vähän vähemmälle kun mentiin lounaalle.

Kävin myös Abben kanssa tourilla ja voin sanoa vaan, että huoh. Nää tahmaset ja hitaat hevoset ei yhtään sovi mulle, kun syyllistyn aina tekemään niidenkin työt. Tuloksena väsynyt ratsastaja ja hevonen, joka ei ole tehnyt mitään töitä. Mutta on se vaan tuskaa punkea hevosta eteenpäin, kun sillä ei ole mitään ajatustakaan tehdä sitä itse.. Pyörittiin hetki ympyrällä yhdellä hiekka-aukeella ja ei mennyt hyvin, ei. Heppa oli niin liimattuna sinne hiekkaan, että ois tehnyt mieli lähteä vaikka laukkailemaan jonnekkin suoralle. :D

Tehtiin sitten perustalli ja syöteltiin hevosia. Käytiin myös Annikan kanssa maalamassa muutamaan puomiin raidat..
Mutta nyt on tosi hyvä fiilis, toivottavasti tällasia työpäiviä olis useempia. :)

Ainiin, hain tänään postista ne ratsastushousut. Oikeesti ne oli tullut sinne kai jo keskiviikkona tai torstaina, eli aika nopeeta toimintaa Ruotsin Hööksiltä. Ne on vähän hassua kangasta, mutta ihan kivat päällä - vielä kun näkis kokovartalopeilistä miltä näyttää.
Kävin nostamassa mun tililtä n. 170e vuokraa varten. Nyt oon sitten n. 250e köyhempi, nyyh. No, onneks mulla on säästöjä, niin ei lopu ihan heti rahat. Vois toki se opisto maksaa sen ruokarahan jo. :)

Ei kommentteja: