torstaina, kesäkuuta 3

Päivä 11

Tää päivä oli HYVIN mielenkiintoinen ja jokseenkin ahdistava.

Meillähän oli tänään Johmin kanssa vapaa, joten päätettiin lähteä tsekkaamaan Lund ja shoppailemaan.
Lähdettiin sitten Flyinge post'ilta yhdeksän jäljestä bussilla kohti Sandby'ta. Siitä jatkettiin bussilla Lund bankgatanille ja tuli ensimmäinen ongelma; missä vitussa me ollaan? Aikamme harhailtiin ja pohdittiin, että mistäköhän pääsis sinne 'keskustaan'. Ehdin jo turhautua ja kiukustua useempaan otteeseen, varsinkin kun oisin ite ottanut toisen bussin - joka ois mennyt Lund C'hen. Onneks kuitenkin aikamme haahuiltua löydettiin nää perus vaatekaupat; H&M, Vero moda, Lindex etc.

Lähtiessä löydettiin sitten kepeesti bussi, joka meni takas Sandbyhyn, sielä sitten mä valittin 'väärän' bussin (sama numero, mikä Flyingeen menevässä), joten käytiin sitten pieni Skåne sightseeing Harlösassa.. Kun otliin takas Sandbyssa, jouduttiin venaamaan n. puol tuntia seuraavaa bussia. Käytiin sitten kaupassa ja saatiin jopa lähetettyä Suomeen meidän työsopimukset ja muut paperit, jippii. :)
Nyt otettiin oikea bussi ja päästiin turvallisesti takasin Flyingeen. :p

Onneksi päivä oli aurinkoinen ja suht lämmin. Se vielä oliskin puuttunut, että ois satanut.. Oli myös kiva katsella Ruotsin 'muotia', joka on mun mielestä aika tylsää ja mitäänsanomatonta. Suomessa sentään näkee niitä vähän räväkämpiäkin pukeutumisia, mutta täälä en oo kyllä törmännyt kun ihan perustyyppeihin.
Tuola oli vissiin porukalla tapana pelästytellä ohi kulkevia ihmisiä, mm. mä pelästyin kun joku jätkä karjas ihan edessä. Hetken kuluttua näin jonkun muun tyypin tekevän samaa terassilla istuville ihmisille ja ohi menevälle mummolle, ei olleenkaan kiva.

Mukaan tältä reissulta ei tarttunut kun (harmaat) haaremipökät, shortsit ja yks paita hooämmältä. Hintaa näille tuli yhteensä about 35e, ei paha. Vaatteitahan mulla oli sovitettavana sen 17 kpl..
Ja jee, mun ridabyxat on tullut postiin. :):)

1 kommentti:

Riina kirjoitti...

Kivoja vaatteita oot ostanu :)
Pelottavia tuommoset huutavat ihmiset :O