sunnuntaina, kesäkuuta 6

Päivä 14

Ihan peruspäivä, jopa aika tylsäkin.

Alotettiin seittemältä, ruokittiin eläimet, siivottiin karsinat, tarhattiin ja vietiin kävikseen. Sen jälkeen alko hevosten liikutus; ratsastusta, juoksutusta ja vapaapäiviä.
Mentiin Annikan kanssa maalailemaan puomeja, niiden on oikeesti pakko loppua joskus! Ollaan saatu nyt melkeen kaikki uusista puomeista maalattua, mutta vielä on muutamia raitoja tekemättä ja maalitkin alkaa loppua. Ja kun saadaan ne valmiiksi niin alkaakin vanhojen puomien uudelleen maalaus, jes.
Päivätallissa otettiin elikot sisälle, siivottiin karsinat ja kävis, laitettiin vedet sekä ruokittiin. Sen jälkeen pidettiin kahden tunnin lounas.
Palattiin takasin vartin yli yhdeksi. Keräilin vähän tiiliä tarhasta, kun ne perkeleet puskee taas sieltä maan alta - niidenkin ON PAKKO joskus loppua.. Tämän jälkeen kävin syöttelemässä Qimiä ja Madonnaa. Pestiin parin karsinan seinät - onneksi enää vissiin 5 tai 6 karsinaa pesemättä, joten nekin loppuu joskus. Muut putsas samalla karsinat, laitto vedet ja anto ruuat. Päästiin lähtemään puol neljän aikaan, jeij. :)
Total; mitään en tänään oikeesti tehnyt.

Madonna oli tänään vetänyt kunnon showt.
Johmi kerto, että oli yht'äkkiä kuulunut ryminää; poni makaa ja sätkii maassa harjauspaikan välipuomin alla. Ne sitten Mikkiksen kanssa rauhotteli neidin ja meni ulos, jotta Johmi vois nousta selkään. Siinä se sitten oli jotain pelleillyt, tiedä sitten miksi. Kaiken huippu oli ollut se, kun Mikkis sitten lopulta - Johmin jälkeen - meni sinne selkään makaamaan mahalleen ja taputteleen jne. niin poni keulasee kynttilänä pystyyn ja kaatuu viereiseen pusikkoon, jonka 'alapuolella' on oja. Eli puskasta läpi ojaan selälleen.. ;o En ollut näkemässä tätä, mutta onneksi selvittiin vaan säikähdyksellä. Mikkis meni Madonnalla kentällä ja sielä neiti anto nousta ihan hyvin selkään ja oli muutenkin ok. Se on kyllä niin pönttö poni, että ei mitään rajaa.

Kovasti nyt harmittaa, kun muut sai olla suomessa juhlimassa päättäreitä ja mä vaan dataan täälä. Kaiken lisäksi nää ei myy kaupassa kun tyyliin max. 3% alkoholijuomia ja Alkoihin yms. on vissiin ikäraja 21 - samoin kun baareihinkin. Ai että ottaako päähän? No ei toki. Ja samaan aikaan pari meidän luokkalaista bilettää Tanskassa minkä kerkeää.

2 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Ei hitsiläinen kun huomaan miten oon jääny tähän blogiin koukkuun. Lukijaksi on ryhdyttävä :)

Noora K. kirjoitti...

Mahtavaa. :)