perjantaina, kesäkuuta 11

Päivä 18 ja 19

Vielä 26 päivää ja sitten tää on ohi! Alkaa pikkuhiljaa olemaan ikävä Suomeen, tää paikka kun oli jo kahdessa viikossa nähty. Työtehtävät on niitä samoja, maisemat on samoja ja kaiken huippuna päivärytmi on lähes poikkeuksetta sama. Herätys 06.10, lähtö töihin 06.45. Työpäivä ohi ~16.00, ASVH'lla vähän ruokaa tai muuta mussutettavaa sekä datausta. Kahdeksan maissa suihkuun ja viim. yhdeksältä nukkumaan, jippii.

Well, päivä 18.
Tuntuu jotenkin tosi turhauttavalta postailla tänne mitään, kun pikkuhiljaa alkaa joka postauksesta löytyä ne samat asiat. No, tosiasiahan on, että mitään uutta ja ihmeellistä tuskin tulee enää tapahtumaan..

Kaiken huipuksi - jotta elämä ei vaan kävisi turhan yllätyksettömäksi - ratsastin tänäänkin Cuban tur'illa. Tällä kertaa sentään normaalin ravailun lisäksi käytiin pyörähtämässä ruohokentällä, jossa sieläkin mentiin vain ravia.. Hetki meni, ennenkun sai mitään tuntumaan hevoseen. Johtuen ehkä siitä, että hevonen on mulle vielä(kin) vieras ja, että hetkeen ei ole tullut ratsastettua muutakun tuola maastossa.. Alkuunsa en saanut Cubaa vastaamaan pohkeeseen ja se meni muutenkin miten sattuu. Kuitenkin hetken pungettua ja käskettyä alko sitä kunnon raviakin tulemaan. Hoksasin myös ottaa ulko-ohjan paremmin käteen, joten parani sitten koko meno muutenkin.

Sen verran poikettiin normaalista, että Jenna ja Mikkis meni illalla laukkaradalle neljän hevosen kanssa ja Annika sekä Johanna jäi puol kuuteen. Mä ja Johmi jäädään sitten ensi kerralla kun on laukkatreenin vuoro. Kovasti itekkin tahtoisin päästä radalle mukaan, muutenkin päässyt tosi vähän laukkailemaan noilla hevosilla.

Päivä 19.
Ei voi sanoa muutakun, että ei helvetti mikä päivä!
Aamulla heräsin kymmenen aikaan, koska tahdoin lähteä Lundiin shoppailemaan ja kiertelemään kun kerran vapaapäiväkin on. Johmin ei pitänyt ensin tulla mukaan, mutta sen sisko kuulemma ylipuhui sen lähtemään mun mukaan, ihan hyvä vaan, kiitti Iida. :)
Käytiin henkassa ja maukassa, josta ostin kivat mustat kangaskengät (n. 13e), rintsikat (n. 13e) ja ruskeen lyhythihasen paidan (n. 10e). En jaksanut ottaa kuvia, enkä löytänyt H&M'n nettikaupastakaan niitä.
Siitä sit mentiin KappAhl'iin, josta ostin 14 euron perusnahkavyön. Sen jälkeen kierrettiin vielä parissa kaupassa ja mentiin nostamaan rahaa. Siinä sit säädettiin hetken, yritin nostaa vahingossa 2000 kruunua, mut kone kitisi, että ei oo katetta (kaksi kertaa yritin). Ihmettelin sitten, että miksköhän niin ja jatkettiin matkaa. Lindexissä sitten tuli semmonen fiilis, että nyt ei oo raha-asiat ihan kunnossa. Käskin äitiä kattoon tilin saldon ja se soittaa, että mitä helvettiä oon ostanut, kun saldo oli about 140e. Siinä sit pieni paniikki iski päälle, koska lähtiessä mulla oli rahaa n. 390e. Muutamaa puhelua myöhemmin selvis, että toi pankkiautomaatti oli ainakin varannut sen summan mun tililtä, vaikka mitään se ei antanut. Kaiken lisäksi Johmi yritti nostaa mun jälkeen rahaa, mutta se ei antanut niin pientä summaa. Mä totisesti toivon, että se palauttaa ton kaks sataa takasin! Käytiin myös siinä Nordean pankissa - jonka pankkiautomaatti toi vissiin oli - kysymässä, että mitäs vittua. Tää nainen vaan sanoo, että ei voi sille mitään, tee reklamaatio omaan pankkiisi. Kiitos tämän rahajutun mua ahdistaa syvästi ja muutenkin masentaa, jes.

Yritin tossa äsken tehdä näitä TO-tehtäviä ja kieltämättä alko ottamaan päähän yhä enemmän. Näitä on aivan mahdoton tehdä ilman Piiaa ja luuleeko opiston porukat tosissaan, että jollakin sen kaltasella ihmisellä on aikaa tai ees kiinnostusta vastailla joihinkin idiootteihin kysymyksiin, NOT!

Tehtävä: Selvitä kohteen sähköaidan/-aitojen toimitaperiaate KIRJALLISESTI. Suorita tarvittavat huoltotoimenpiteet esim. katkoskohtien korjaukset.

Tehtävä: Kerro, kuinka yrittäjä ja hänen perheensä osallistuvat yrityksen toimintaan. Kerro yrittäjästä ja hänen perheestään tärkeimmät tiedot kuten ikä, koulutus, työkokemus, erityistaidot ja harrastukset..

Plus 37 muuta tehtävää liitteineen.
HV HEVOSOPISTO!

Ei kommentteja: