tiistaina, lokakuuta 19

Easyeasyeasy.

Huhhuh kun pelästyin, että en saa kuvia liitettyä mukaan, mutta luimpas tuon tekstin uudelleen ja huokaisin. :D

Tää päivä on ollut helppo tähän asti, saas nähdä mitä ilta ja yö tuo tullessaan kun yhdeksän hepparekan olis määrä saapua.

Aamulla herätys oli hieman ennen kahdeksaa, siitä aamupalalle ja sitten talliin, missä oli vuorossa hallin lakasu, jonka ohessa ryhmittäin ensisammutusharjoitus. Jossain välissä saapui heinäkuorma, mitä osa alko purkamaan. Lakastiin varmaan pari tuntia ja aiai kun nyt jo kylkiluiden alhaalta kolottaa. Ennen kahtatoista oli talli nimilappuja vaille valmis. Täytyypä sanoa, että on kyllä tulossa tosi kivoja nimiä tänne kisaamaan. :)
Tallialueen valmistuttua meidän urakka oli ohi ja päästiin seitsemäksi tunniksi vapaalle.



Lähdettiin käymään Helsingissä, vaikka alunperin piti jäädä hengailemaan pukukopille, mutta tylsyyteenhän siinä olis kuollut. Helposti päästiin junalla perille ja kaiken lisäksi ilman maksua. :p Muut lähti elokuviin, joten jäin yksinäni kiertämään kauppoja ja voihan jumaliste kun niitä samojen ketjujen liikkeitä on jokasen kulman takana. Oli kyllä ihan mukava päästä kattomaan 'tarkemmin' tätäkin kaupunkia, voisin jopa asua täälä (ellen jäis heti aluksi ratikan alle).
Tuntien kiertelyn jälkeen ei mukaan tarttunut kun 20e housut H&M'ltä ja pitkähihainen paita Ginasta. :)

Seuraavaksi on vuorossa odottelua ja odottelua, koska ei tiedetä varmaksi että millä lautoilla nää rekat saapuu. Yhdeksän aikaan saattaa tulla Naantalista jotain ja ellei siinä tule, niin yhdentoista maissa Turusta. Viimeistään kymmenen aikaan alkaa hommat hallissa, jollon ainakin laitetaan oljet jonnekkin ja tankataan gaattorit.




Ei kommentteja: