keskiviikkona, lokakuuta 20

Päivä 3.

Lopeteltiin työpäivä eilen yhden aikaan yöllä, kun oltiin saatu purettua kaikki sapuneet rekat. Homma on mukavaa, joskin oman vaikeutensa tuo se, että kaikki hoitajat yms. ei puhu kovin hyvää englantia, joten välillä on hieman hankala saada selkoa, että kenen hevosia ne on ja mitä tavaroita on tarkotus ottaa mukaan.

Tänään oli taas herätys ennen kahdeksaa ja siitä aamupalalle odottelemaan ilmoitusta, että koska alkaa rekkoja tulemaan. No, oltiin sitten 'ruokalassa' venaamassa varmaan pari tuntia, kun luultiin että niitä alkais tulemaan aivan pian..
Rekkoja tuli aikalailla tasaiseen tahtiin ja puolen päivän aikaan oli lähes kaikki KV-kisaajat tullut.
Iltapäivästä alko hevosten tulo hidastua, joten päästiin siihen, että on kolme ryhmää ja kahden tunnin vuorot. Tällä hetkellä mulla on vapaata, mutta talli kutsuu taas seitsemän aikaan, josta sitten luultavasti joudun jatkamaan taas yöhön asti kun luvassa on vielä hieman lisää rekkoja. :D

Huomenna meillä alkaakin sitten 'kunnon työt' eli tallin siistinä pito ja jonkinasteinen valvominen sekä tietysti itse kilpailut! :)

2 kommenttia:

Emma kirjoitti...

tää sun blogis on tosi kivaa :--) Tosi muksa kuulla jotain mitä noitten kulissien takana tapahtuu :--D ku onhan kumminkin hissi tosi iso heppatapahtuma :3

Noora K. kirjoitti...

Mukavaa, että edes joku pitää. :) Kertoisin mielelläni enemmän ja tarkemmin tilanteista, mutta kuten sanoit suuri tapahtuma ja lisäksi 'luottamuksellinen' tehtävä, niin ei voi kovin tarkkaan 'juoruilla' netissä. :D Kutenkin yritän parhaani mukaan kirjoittaa siitä millaista on olla täälä, mutta samaa fiilistä en teksteihin saa mitä tunnen. :/ Se pitää kokea itse.